gulaysanu bebikoluturtle aynı markayı kullanıyorum ve bende çözemedim ne olduğunu tesadüf denk geldım bılen vardır dıye malesef kımse bulamamıs sanırım hala
Rabiiul gulaysanu bebek arabasına nasıl takıyorsunuz ürünü ? Tık diye oturuyor mu ? Oturuyor ise benim bebek arabama oturmuyordu bu tuşa basınca yuvasına oturuyordu
Rabiiul tonymontana alt taraf aynı zamanda gölgelik kısmını da ayarlıyorsun kullandığım bir ürün biliyorum yani ama arkadaş değil diyor 🤷♀️ üstteki tuş bebek arabasını oturtmak için
tonymontana Rabiiul bence sizin modelleriniz farkli cungu vega modeli demisler ben baktim dedigi gibi altta bir yuvarlak var ordan takiliyor puset sizinki farkliymis
bebikoluturtle Rabiiul aynen arabaya takınca tık diye geçme yeri var onlar yerine oturuyor çıkarmak için altta yuvarlak füğmeler var onlara basıyosun
bebikoluturtle Rabiiul hmm siz bu aparat için diyosunuz bende direkt arabaya koymadan bahsediyosunuz sanmıştım tşk ederim ben bulamamıştım🌸🌸
Rabiiul tonymontana puset olarak aynı benim arabam joie Chrome zaten ama pusetin görevi aynı , yukarıda video paylaştım ytb da birisi anlatmış dediğim gibi oturma işlemi için
Rabiiul gulaysanu video paylaştım gördünüz mü ytb dan ? Tık diye oturmasa o tuşa basmanız gerekiyordu
Rabiiul bebikoluturtle rica ederim benim arabam joie Chrome puset sizinkinin kırmızısıydı alttaki yuvarlak gölgelik tutma kulbu için üstteki tuş ise bebek arabasına oturtmak için modeller farklı olduğu için demek ki sizin ihtiyacınız yokmuş