mom97X •kucağa alıştırma •sese alıştır •ağlasa da elleme nazlandırırsın •ikinciyi çok geciktirme birlikte büyüsün
mihramomm1 mom97X 40 çıkana kadar dışarı çıkma nazar olur 🤦🏻♀️ Lohusayken aynaya bakma kırkın çıkmaz 🤦🏻♀️ Ha bide ilk banyosunda çocuğu tuzla ov terlemesin teri kokmasın diye 🤦🏻♀️😂 Off daha çok varda hatırladıkça sinirlerim kalktı
Pamukhanim_ mom97X 40 ı çıkana kadar koltuk altina sütünden sur tüylenmez Ayı bekleme canı çeker çocuğun yedir Sütun az galiba ben bi pirinç unu yapıyım 🤣
ayhat mom97X benim kız 8 buçukta uyuyor geç yatır alışsın diyorlarda neden geç yatsın onu anlamadım 😂
newwmommy Aman yediklerine dikkat et senin gazın çocuğa geçer en sık ve en sinir olduğum cümle bu benim
hellobeybii newwmommy böyle diye diye aç kaldım yemin ederim yiyecek birşey bulamıyorum. Süt yaptığı söylenen herşey aynı zamanda gaz da yapıyor. İki ucu 💩lu değnek😅
mihramomm1 mom97X Tuzu alıp bebeğin heryerine sürüyorlarmış 😂🤦🏻♀️Ciltleri zaten hassas o tuz mahveder bebeğin cildini gerçekten saçmalıyorlar 😂😂
Birprensannesii__ yildizmom-2023 Off ben bu soruya deli oluyorum. Hayır neyi duymak istiyorlar her bebek gibi yapıyor tabi bunları amaç ne yani🤦♀️
perla_ mom97X Bebeği tuzla 40 gün evden çıkma yanlız kalma Kucağa alıştırma Aç bırakma Ekrana alıştır İkinci çocuğu hemen yap beraber büyürler Klasik bildiklerin