ankarahanimefendisi Hanımlar eşim sabahları işe giderken uyanmak için alarm kuruyor bebeğim uyandı sese sonrada huysuzlanıp uyumuyor. Alarm kurmasak uyuyakalabiliyoruz bazen siz nasıl yapıyorsunuz
Buse97 ankarahanimefendisi titreşime alıp yastığın altına koyabilirsiniz benim eşim odaya değilde Antreye şarja takıyo kapıya yakın bi yere bebek rahatsız olmuyo
mom0989 ankarahanimefendisi eşim titreşime alıyor yere ya da başının altına koyuyor ama genel de halının üzerine koyuyor ve eşim duyuyor
Kezban_demir90 ankarahanimefendisi valla benim oğlumda her sese uyanıyor o yüzden eşim salonda yatıyor bebekte benimle 😁
Hulya12 ankarahanimefendisi ay benım bebegim her sabah gözlerini faltaşı gibi açar alarma ama daha alarm bitmeden gözler gider 😂😂😂 sırf onu izlemek icin bende gözlerimi acıp bakıyorum ona😂
12_yil_sonra Kezban_demir90 aynen biz de öyle yapıyoruz titreşime bile uyanıyor . Eşim de ekstra horluyor
ankarahanimefendisi Hulya12 yaa keşke benimkide öyle olsaa maşallah benimki kalkıyor babasıyla oynuyor ben tabi baygın halde uykuda🤣