ShutUp 6 ay oldu doğum yapalı ve daha adet olmadım. Çok aşırı şişkinliğim var bir olsam rahatlıcam ama yok daha da olmam gibi gözüküyor. Bu şişkinlik problemine çözüm bulanınız var mı? Ya da kadın doğumdan bununla ilgili bir ilaç veriliyor mu?
momas ShutUp emziren anneler 1 yıl olmuyormuş benim 1 yıl oldu hala olmadım. Bende şişim arada hatta ağrım oluyor ama hala olmadım. Doktora gidicem önümüzdeki ay sizin daha erken bence bekleyin geçen biri vardı 18. Ayda olmuş
ShutUp momas yaa demeyin off gerçekten çok kötüyüm 😭 bu böyle gitmez çatlıcam gören ikinciye hamileyim sanıyor abartmıyorum. Doktoruma gitmem şart oldu desenize 😮💨
momas ShutUp kimisi hemen oluyor ama yapı işte bende pkos vardı zaten ama artık menapoza girdim herhalde diyorum hdjajak
ShutUp momas evet tabi bünyeye göre değişiyor adet olmak isteyeceğimi hiç düşünmezdim 😂 sizinkide menapoz değildir bence ya yine pkos kaynaklıdır
momas ShutUp bazen süt hormono yüksekse de olmazmız. Bi arkadaşım var onun da 11 ay oldu olmadı. Süt hormonuna baktırmış 30-40 en fazla olması gerekirken 60 çıkmış onun mesela
ShutUp momas bunu bilmiyordum kadın doğumdan baktırıyoruz galiba değil mi? bende bi baktırayım en azından nedenini bilmiş olurum