minnakbaby Eylülde yada ekimde otel dusuncemız var 3 4günlüne. Amacımız dinlenmek cocugumuz eglensın kafa dinleyelim. Lüks olmasına da gerek yok. Cocuk için bol eğlenceli olsa yeter. Var mıdır boyle otel bılen var mı 😀
maygirl minnakbaby %100cocuk oteli her alani cocuklari dusünerek yapilmis.ve bolgenin en cok cocuk agirlayan otelidir..Gozunuz kaoali gerekli durumda gece gunduz ozel olarak çocugunizuda emanet edeblirsiniz..Alanya okurcalarda Gypsophilla holiday village..8 10 15 yillik cogu misadr portfoyu cocuk odakli tatil isteyenler bilenler buraya gdiyor hep amac oncelik cocukta mutlu olsun bizde mutlu olalim.diyorsaniz.
minnakbaby maygirl ayy evet aynen boyle istiyorum odagımız cocuk olsun ♡ hemen arastırcam cok tsk ederımmm
maygirl minnakbaby burasi boyoe diger oteller gbi buyuk tek uada blok binalar seklinde degil mustakil dublex tarzinda bahce tarzinda villa tipi konaklamaları..Bn memnun kalacshinizdan eminim hem ebeveyn hem cocuk olarak.mutfagı bufeside muhtesemdir.
minnakbaby maygirl pekı sorması ayıp rezervasyon bılgısı nasıl oluyor hangi sıteyı kullanıyorsunuz? Daha önce hıc otel bakmamıştım da 😀
maygirl minnakbaby tripadvisor,hotels.com,trivago,touristica hepsini kullaniyorum.yada otelin kendi sayfasindanda yapabilirsiniz.Ya da direkt oteli arayarakta yaptirabilirsiniz.