afrAybars Kızlar ana sınıfında beslenme nasıl oluyor? Öğretmenin belirlediği listeye göre mi yapıp yolluyoruz? Beni bi aydınlatın bacılarım
mamacitaa_ afrAybars benim kızımın listeydi haftalık atıyordu yani hergun farklı bir şey. Sordu velilere siz mi koyarsınız ben mi belirleyeyim diye cogunluk liste dedi
Dondurmalikahve afrAybars Okula göre değişir öğretmen w.p den listeyi atar belki. Bizim okul kendinden yemekliydi ve aylık olarak değişirdi her ay başka öğretmen ve aşçı yapardı listeyi. Ara öğünde de kuru yemiş ve meyve olurdu o da her sınıfın kendine özeldi.
Bebegim3535 afrAybars anasınıfında beslenme okuldan okula değişiyor. Kimi okul kantincisine veya yemek şirketine yemek yaptırtıp veliden parasını alıyor. Kimi okul liste veriyor herkes listeye göre kendi koyuyor. Kimi okul hergün bir veliye veriyor yemek görevini. Bunun en kesin cevabını kayıt olduğunuz okuldan alırsınız.
Furkans_Mom_2018 afrAybars öğretmen liste veriyor ama listede yemediği şeyler varsa öğretmene söylüyorsun o da ozaman yediği benzer şeyler varsa onlardan koyun diyo onları koyuyosun
negerekvarr 4,5 yaş anaokuluna başlayacak oğlum 2 yıl gitcek okuldan aylık liste veriliyor her cocuk evden aynı menüyü koyuyor diğer çocuklar birbirinden farklı şeyler görüp canları çekmesin diye ve de yemedikleri besinleri yeme alışkanlığı kazanması için
afrAybars negerekvarr ayy çok sevindim böyle olmasına bende farklıysa nasıl olcak diye düşünüp duruyodum
afrAybars Dondurmalikahve herkes aynı şeyi yesinde okuldan mı evden mi olması çok önemli değil inşallah bizimde liste olur
Bebegim3535 afrAybars tabi sağlık problemi olmadıkça yiyor. Yani şeker hastası olan çocukla sağlıklı çocuk aynı şeyi yiyemiyor tabiyiki.
hndathn afrAybars bizim okulda yemek çıkıyor sabahcılarsa kahvaltı oglencılerse içeceği ile beraber 4 cesıt olmak üzere tencere yemeği. Liste her ay değişiyor