m3472 Kızlar Sma mama kullanıyoruz içtikten 2 saat sonra yüzünde kabarcıklar çıktı alerjen içermeyen mama öneriniz var mı
Deletedmom2987 m3472 raporlu mamalar oluyor aptamil pregomin syneo gibi doktor rapor çıkarması lazım ama tek başına yüzünde kabarcık olması mamadan olduğu anlamına gelmez kakası gürültülü mukuslu mu yani sümüksü gibi mi kan var mı kakada huzursuz mu gazlı mı bu gibi belirtiler de ararlar. keçi sütlü mama deneyebilirsin
aselkussum m3472 nefes darlığı yasadiysa önce alerji uzmanı görsün ona göre raporlu mama ve sizede diyet önerebilir aleejisi yoksada yani belki sadece kullandginiz mamdan kaynaklanmis olabilir
zehra5555 Merhaba nasıl kabarcıklar kaç günlük bebeğiniz benim de bebeğimde kabarcıklar var acaba mama mı yaptı
m3472 Deletedmom2987 2 haftadır mama vermiyordum o gün sütüm az olduğu için verdim içtikten 2 saat sonra yüzünde sinek ısırdıktan sonra oluşan kabarcıklardan oldu birde nefes alışverişinde zorlanma oldu tıkanır gibi
m3472 Deletedmom2987 @“Mutlubebek”# 2 haftadır mama vermiyordum o gün sütüm az olduğu için verdim içtikten 2 saat sonra yüzünde sinek ısırdıktan sonra oluşan kabarcıklardan oldu birde nefes alışverişinde zorlanma oldu tıkanır gibi
MayaliHamur m3472 ooo nefes almasında sorun oluştuysa bir daha vermeyin anafilaksi geçirir allah korusun demekki alerjisi var ve yüksek en kısa sürede alerji doktoruna gitmelisiniz devlete gidecekseniz önce çocuk doktoruna gidip alan açtırmanız lazım
nuroner m3472 evılvia da tam hidrolize değil ama deneyin, birde bu mamalar çok pahalı rapır çıkartım alerjiye gidin yani direk hem alerji testi yaptırın yoksa da boşuna içirmeyin evolvia besin değeri en düşük alerji mamalarından biri
MayaliHamur m3472 aptamil pepti seyneo var bir çeşidi daha var ama raporlu almanız daha iyi olur normal mamalardan daha pahalı ve tadı daha kötü