onbesagustos afiyet olsun 🥰 kaaç kilo gitti ve kaç bedenden kaç bedene geldiniz bende 3 aydır diyetteyim - 18 kilo gitti xl bedenden m bedene 78 den 60a 💪👍 hedefim 58 sonrası bir süre koruma diyeti 😌
Mksc onbesagustos maşallah size benim çocuğum 2 yaşını geçti emzirmeyi sonlandıramıyorum emzirirkende kilo veremiyorum 81 kiloyum çocuğum da emmeden asla uykuya geçemiyor emzirmezsem uyku saati gelince sinir krizine giriyor bende kısır döngüye girdim darısı başıma
Nazliezgi onbesagustos teşekkürler öncelikle cnm bende 4xl dan 2 xl düştüm 10ü kilo dan 86 ya düştüm 13 kilo yağ 1 kilo da normal gitti hedef 70 şuanlık
pamukseker37 Bu irade bende neden yok acaba sabah başlıcam diye yola çıkıp akşam hep bir sıkıntı oluyor keşke bende verebilsem
Nazliezgi pamukseker37 bende Atıflaeı gördükçe ben de olacağım diyorum beğendiğim kıyafetin bedenine sığacağım diyorum öyle öyle motive oluyorum
onbesagustos balkizimcicekkiz sabah 10-11 kahvaltı kahvaltı öncesi kahve spor ikindi max 4 de akşam yemeği sonrasında bol su çay kahve şekersiz Aralıklı oruç ile baya kolaydı bu süre