agsss Kehribar kolye kullanıp memnun olan varmi nerden hangi sayfadan sipariş verdiniz güvenilir. Yerden orjinal olan paylaşırmisiniz benimlee
guldenurcinar agsss ben memnunum kızım 4 yaşında hala kullanıyoruz. İnstagramdan aldım kehribarkolyeciniz diye bi sayfadan. Emel hanım sayfanın sahibi çok ilgili
Gldekpnci agsss sayfa felan değilde kuyumcuların olduğu yerde böyle doğal taş satan yerler olur öyle almıştık ama fazla kullanamadık korktum açıkçası uyurken felan da bırakan var ben güvenemedim
guldenurcinar Gldekpnci hayır sadece banyo yaparken çıkarıyorum oda şampuan falan değmememedi gerekiyormuş o yüzden. Çıkarıncada yıkayıp hemen geri takıyorum.
defnesmom3 agsss trendyoldan aldım kullandım memnun kaldım diş zamanında fln şu an durdursa takicam da durdurmuyo buyumesini bekliyorum
guldenurcinar Gldekpnci benim kızımında ayrı ama ilk 3-4 aylıkken taktım ve sadece banyodan banyoya çıkarttım alıştı artık hatta takmayı unutunca hatırlatıyor anne kolyemi takmadık diye.
guldenurcinar yanissa diş ağrısı ve salyasını azalmıştı. Nazarı engelliyor. Odaklanmayı sağlıyor. İç huzursuzluğa iyi geliyor en azından bize bu faydaları vardı.
yagmur35yy agsss arkadasim mardinden göndermişti diş sanci dönemlerinde taktım ağrısı olunca taktım faydasını gördüm yani