GizmofizmoE Oğlum kaşık fıtığı ameliyatı olacak daga önce başına gelmiş olan biri var mı,genel anestezi ile yapacaklar çok korkunç 😳
Gizgiiiz GizmofizmoE çocuğumun başına gelmedi fakat ben kasık fıtığından ameliyat oldum bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama 6 ayın üstüne devlet hastanelerinde sünnette bile genel anestezi veriyorlar ama ben yetişkin olduğum halde iyileşme acısından daha zor 2 gün sonra normal hayatıma dönmüştüm umarım sorunsuz ve sıkıntısız geçer geçmiş olsun ayriyetten çok küçük bir kesik atıyorlar bilginiz olsun
canparcam123 GizmofizmoE inşallah tez zamanda iyi olur ve çok kolay bir şekilde atlatırsınız..benim oğlumda da su fıtığı var düzelmese ameliyat denildi 1 yaşına kadar
YusufTalhaveAnnisi GizmofizmoE benim kardeşim 6-7 aylıkken olmuştu onunla beraber sünnetide aradan çıkarmışlardı hiç bi sorun olmadı çok çabuk iyileşti
baturalpim GizmofizmoE bizde de var doktotumuz 3 aylik olunca ameliyat olacak dedi suan 26 gunluk. Bnde cok uzuldum ilk duydugumda
Halilmert GizmofizmoE benim bebeğim prematüre 2 aylık olacak ama normalde 15 günlük falan düzeltilmiş yaşı doktora gittim anestezi uzmanı artım kabul etmiyormuş erken doğumları 5 aylık olmadan bir kaç erken doğan bebekte sıkıntı yaşamışlar isterseniz başka hastaneye gidin dediler bende korkuyorum ve artık geri de itilmiyor bizim ki testislerinde sürekli bağırsağı ve çok huzursuz su fıtığımız da var ayrı yeten Rabbim çocuklarımızı korusun
Bsrkoc GizmofizmoE çok geçmiş olsun canım daha çok küçükmüş başka bi doktora da gitseniz keşke insan genel anestezi duyunca bi korkuyor cidden
Bsrkoc canparcam123 benim oğlumda da aynı şekilde su fıtığı var genelde 1 yaşına kadar geçiyormuş bize de doktorumuz öyle söyledi küçükmüş geçer dedi inşallah gerek kalmaz ameliyata