benbiranneyim123 Kızımda karın ağrısı ve ishal var kızlar sulu değil ama ishali ateş kusma halsizlik falan yok ama sadece açık sarı ishali var ve aşırı iştahsız hiçbişey yemiyo başına gelen varmı sabah doktora götürcem ama yinede bi sorayım dedim?
fairytaleofthestars benbiranneyim123 oğlum da bugün sabah beridir karnım ağrıyor diyo 3,5 yaşında tam ishal değil ama cıvık kıvamlı dışkıladı, kötü kokulu gaz da mevcut salgın mı var acaba ya yine siz nerdesiniz ankara mı
benbiranneyim123 fairytaleofthestars evet ankara bugün biz eczaneye gittik probiyotik almak için salgın var dedi eczacı
fairytaleofthestars benbiranneyim123 yaaa biz de ankaradayız😢 probiyotik ben de verdim bugün ama antibiyotiklik durumu var mıdır bilmiyorum sanırım genel kontrol yaptırmak için yanlış bir günü seçtim iki gün önce rutin kan tahlili ve idrat tahlili yapıp 4 yaş kontrolune götürdüm birkaç ay erken olsa da hastanede kaptık büyğk ihtimalle o zaman
benbiranneyim123 fairytaleofthestars benim eşimde hastaneye götürmek istemiyo açıkçası çocugun ateşi yok kusması yok götürüp farklı hastalıkmı kaptıralım dedi çok kötü olursa özele götürürüz dedi
ozlemeslem55 benbiranneyim123 ateşi yoksa eczaneden ilaç alıp verin benim kızımda üç gündür ateş iştahsızlık hiç bişey yemiyo su sadece bı kere cıvık kıvamlı kaka yaptı başkada yapmadı acile götürdüm şurup falan verdi acildede bişey yapmıyorlar açıkçası
fairytaleofthestars benbiranneyim123 evet eğer evde atlatabiliyorsanız süreci öyle yapın zaten gözlemler duruma göre hareket edersiniz ben de özele götürmüştüm genel kontrol için ama çok kalabalıktı özeller de devlet gibi maalesef
benbiranneyim123 fairytaleofthestars bugün daha iyiyiz çok şükür yemeye başladı yavaş yavaş ishali de kesildigibi daha iyi olur inşaallah