incihuriye Merhaba güzel anneler 🌸 2 ay 15 günlük bir kızım var doktorumuz mama başlattı kilosu sınırda sütümün yeterli gelmediği için ama marka vermedi sizce hangisi daha iyi sorun yapmayan internetten baktım kafamı karıştırdı fikirlerinizi bekliyorum 😊
badosum incihuriye sma comfort kullanabilirsiniz kilo alımı da iyi ve zaten kolik bebekler için gaz yapmıyor sindirimi kolay
ZeydsMom incihuriye bebekten bebege degisiyor. similac,bebelac gold ve bebevit denedim hicbiri gaz yapmadi ishal sorunu olmadi . Kilosuda normal oldu hep
Yazmelegi_ incihuriye yok yaşamadım ben ❤️ama son zamanlar kızım icmemeye başladı başka mamaya gecmistik Sma da alırsanız comfort alın gaz yapmayan
denizli2345 Hipp organik comboitik kullandık güzel kilo aldırıyor, gaz yapmadı bizde. Anne sütüne en yakın diye biliyorum. Ve hem probiyotik hem de prebiyotik içiren nadir mamalardan
arslanmomy denizli2345 ben Sma optiro kullandım oğlum çok gazlı bıraktım şimdi bebelac goldü çok söylediler başladım ama oğlum 60 ml yukarısına çıkmıyor ondan mı kilo almıyor günde üç dört kez mama ve anne sütü sağarak vermeye çalışıyorum
incihuriye denizli2345 evet öle duydum anne sütünü yakın olduğunu yinede sormak istedim teşekkür ederim 🌸
incihuriye arslanmomy bana da emzirme sonrası ver dedi 3 aylık kontorolünde tekrar bakılacak kilosuna
arslanmomy incihuriye kilosu aynı bebeğimle bugün doktora gösterdim 5200 dü ve doktor iyi dedi özele götürüyorum doktorumuz da iyi ama yine de bana az geliyor benimki çok az ml hala yeni doğam gibi
nuraare incihuriye Merhaba benim kızımda doğduğu hafta sarılığı yüksek diye başladık . Biz hipp kullandık ve meme reddi yaşamadık . Size tavsiyem akışı çok kolay bir biberon la vermemeniz . Allah bağışlasın. Sağlıkla büyüsün
incihuriye nuraare teşekkür ederim sağolun. Doktorumuzda öle dedi philips aventi önerdi. Sağlıkla büyüsün bebişler 😊
fatmaanuurr22 incihuriye bende anne sütüne ek olarak mama veriyorum ilk Bebelac verdik sevmedi Aptamil çok fazla gaz ve kabızlık yaptı en son tavsiye üzerine hipp organic combiotic başladık ve şuanda memnunum