Seevgii Pazartesi günü doğum yaptım bebeğimin gözünde sarı akıntı oluyor. Doktor takip edelim dedi ama için rahat etmedi çocuğun gözünün içi dolu. Suyla temizliyorum başka ne yapabilirim
senanrkay Seevgii merhabalar benim bebeğiminde doğduğu zaman öyleydi. Gözyaşı kanalı tıkalı çıktı. 1 yaşına kadar masajla açılır açılmazsa ameliyat dediler. Şuan 10 ay 15 günlük azaldı akıntısı :)
ikibebelihayataselam Seevgii bizimde vardı çapaktan gözünü açamıyodu ılık çay ve pamukla sildim sürekli düzeldi
deryadiyebiri698_ Seevgii benim bebeğim de 2 aylık bizde de aynı durum var. Doktor enfeksiyon olmadığı için damla vermedi, masaj yapıyorum sabah akşam , su ve pamukla temizliyorum ben de
tostostirikk Seevgii benim kızımın da doğduğundan beri çapaklanıyor gözü. Sabahları özellikle yapışık uyanıyordu. Masaj demişti doktor sonra geçmeyince tobrased damla kullandık ama yine geçmedi.bir de ben sütümle siliyorum hatta biraz damlatıyorum gözüne doktor söylemişti ama siz yinede sorun tabi doktoruna. Şuan sadece sabahları çapak oluyor ama gün içinde yaşlı genel olarak. Yarın kontrolü var soracağım doktora tekrar.
Seevgii senanrkay çok geçmiş olsun umarım kendiliğinden düzelir. Hastanede kaldığımız sürede hem doktora hem ebelere söyledim gözde akıntı olduğunu bir sorun olmaz gözyaşıdır demişlerdi. Bu gün ilk doktor kontrolü vardı çocuk doktoru muayene etti ona da söyledim gözleri akıyor çapaklanıyor diye. Kontol edelim damla vermeyelim hemen dedi ama bu göz içinde ki sarılık beni korkuttu
Seevgii ikibebelihayataselam bende öyle yapıyorum eve çıktığımızdan beri ama düzelmedi henüz. Sabah kötüydü acile gittik enfeksiyon diyip damla verdi ama anlayamadım çocuk doğduğu gibi akıyordu gözü. Sabah bu haldeydi şidmi de yarım saat temizlemiyim tekrar böyle oluyor
zulaleks Seevgii bizde yaşadık ama sizinkisi bayağı fazlaymış. Hem antibiyotikli damla kullandım hemde masajını yapmıştım 1 haftada bitmişti sıkıntımız. Birde temizlemesini ılık suya batırılmış gazlı bezle yap demişti doktorumuz
senanrkay Seevgii Merhabalar yine yazıyorum ama iyi bir göz doktoruna götürmenizi tavsiye ederim çünkü bebeğimin bundan daha az akıyordu ama gözyaşı kanalı tıkalı çıktı. Sizin de aynı şekilde gibi duruyor
maygirl Seevgii ya kuzumm..cok fazla olmuş insallah bian omce geçer…Farkli bi doktora göturun..bu bekleyelim bsey yapmayalim.denilecek bisey degil..takip edelim olamaz bu..cok.fazla cunku..enfeksiyon oablir.goz yasi kanali kapali olablir..bebeginiz cok kucuk boyle durumlarda bekletmemek gerekli.suyla silmekle filan gecmez bu.
Seevgii zulaleks tobrased diye damla verdi sabah akşam birer damla dedi bu gün başladık kullanmaya. Bende ılık suyla siliyorum sürekli akıyor hep zaten
Seevgii senanrkay göz doktoruna götüreyim o zaman. Çocuk doktoru ve acil doktoru hiç gözyaşı kanalından bahsetmedi. Acil doktoru enfeksiyon olduğunu söyledi damla verdi 1 haftaya düzelir dedi ama çok zorlanıyor çocuk oluk oluk akıyor sabahtan beri hiç açmadı gözlerini
Seevgii deryadiyebiri698_ hastanede kucağıma geldiğinde vardı akıntısı ama şeffaf bir akıntıydı. Bu gün sabah böyle uyandık üstteki fotoğraf. Damla verdi kullandık bu gün 1 hafta kullanacakmışız. Temizliyorum bende sürekli
deryadiyebiri698_ Seevgii ay şifa olsun kuzuya inşallah, masaj da yaparsanız kanalı açar, benim kızın mesajla azaldı akıntısı
senanrkay Seevgii Kesinlikle öyle yapın. Bebeğimin de kucağıma verdiklerinden itibaren akıyordu gözü. Kendi kendimize dedik doğumda mı bişey geldi gözüne mikrop mu kaptı diye ama öyle değilmiş. Şuan 11 aylık olucak sağ gözü gün içinde hep yaşlı,hafif akıyor.
Seevgii tostostirikk masaj araştırayım ben ufalıyorum gün içinde ama masaj nasıl bilemedim bakıp yaparım onuda. Polikliniğe götürdüm acile götürdüm sağlık ocağı hemşiresi de gördü sadece acil enfeksiyon dedi. Hastanede kaldığımız 2 günde oradaki doktorlarda gördü gözlerini ama bişey diyen olmadı. Göz doktoruna da götüreceğim belki başka bişeydir
Seevgii senanrkay direkt mikrop dedi bize hatta doğum şeklini sordu ama gözyaşı kanalı diye bahsetmedi. Göz doktoruna götüreyim bir de. Sağolun sizede geçmiş olsun 🌸
kirmizibalikbeachte Seevgii bizimde bir ara bu şekilde olmuştu, enfeksiyondu. Damla kullandıktan 3 gün sonra düzeldi. Ama yine de göz doktoruna da götürün tabiki. Geçmiş olsun 🙏🏻
Seevgii kirmizibalikbeachte bu gün 2. Günü damlaya başlayalı biraz daha kullanalım geçmezse bende göz doktoruna götüreceğim
Seevgii maygirl 3 farklı doktor gördü. Birisi sadece enfeksiyon dedi antibiyotik damla verdi bu gün2. Günü kullanıyoruz. Bir hafta dedi ama geçmezse göz doktoruna da götüreceğim. Bu kadar çok gelmedi daha ama hala devam ediyor akıntı bakalım geçecek mi
nurkilicaybi Seevgii merhaba bende de aynı sorun var sizin sonuç ne oldu geçti mi damla ile bilgi verebilir misiniz