elcinbys Doğum yardım parası 23 ağustosta yatacak olarak görünüyor. Ama nereye yatıyor bilgisi olan var mı?
arenadatnbas elcinbys ne zaman başvuru yaptınız bende ayın 6sında yaptım başvuru inceleme bekliyor yazıyor
2Princess1Mom elcinbys Halkbank şubesine yatıyormuş gidip bankadan alacakmışız bende ilk kez alacağım. 23 Ağustos’ta benimde yatacak gözüküyor
cerenssss54 arenadatnbas haziranın 23 ünde ben başvurdum ağustosta anca yatıyor bu ay basvurduysanız 2-3 ayı buluyor yatması
2Princess1Mom arenadatnbas Siz Eylül’de alırsınız sanırım, ben 10 Temmuz’da başvurdum yeni bu ay alacağım
2Princess1Mom ceylanguller55 Evet 2. Çocuğum benim her ay 1500 alacağım. Yeni yarın yatacak gözüküyor
mylifes_myrules 2Princess1Mom maaş hariç tek seferlik olan doğum parasını aldın mı peki o var mı hala
ceylanguller55 2Princess1Mom yani ilk cocugunuz 2025 dogumlu olması bu her ay alınacak paraya engel degil dimi dogduktan ne kadar süre sonra basvuru yaptınız
Darkblue 29 Temmuz da doğum yaptım 1 Ağustos da başvuru yaptım ödeme kaydı oluşmamıştır yazıyor emzirme parası da yatmadı hala 😏
elcinbys Darkblue sizin eylülün sonu yatar büyük ihtimal doğum yardımı Emzirme parası hastaneden eve gelince yatmıştı benim
yusufaslaninannesi Darkblue 6 temmuzda doğum yaptım bu ay yeni yattı benim de sizinde bidahaki ayın sonunda yatar muhtemelen
elcinbys gizem101010 Eylül sonuna doğru çıkar ödeme kaydı benimde öyle yazıyordu daha 2 gün önce çıktı