Dragon2018 Tam buğday ekmeği zararliymis canan Karatay diyor ama ben doğduğundan beri tam buğday unlu pankek yapıyorum çorbasına koyuyorum şaştım valla kizlar 😒
Berilsmom Dragon2018 valla baştan öyle kullandım hep ama çok çabuk bozuluyor sürekli ziyan oldu un. Ben de 1 yalından sonra normal beyaz una geçtim
[silindi] Dragon2018 Canan karatay ı hekim olarak artık dikkate almıyorum. Çaya tereyağı da atın diyor. Memleketten doğal buğdayla bilindik değirmenden aldığımız tam buğday ununu kullanıyorum kullanmayada devam ederim açıkcası.
tubaelif Dragon2018 canım bir tatlı kasığı falan bende omletle pankek e kullanırım. Ondan bir sey olmaz bence. Evet buğday unu kan sekerine hızlı yükseltip hızlı düşürürmüş çok faydalı değil ama. Hazır paket gıda değil sonuçta.
Duygusalbiranne [silindi] onun söylediğide ata tohumundan olan buğdayı bulabilirseniz yiyin şeklinde zaten malum herşeyin genetiği değiştirilmiş
Dragon2018 Neslihansr aynen bende şaştım kaldım ne yapalım ki yani onu yeme bunu yeme yandık vallahersey sağlıksız daha dün 2aylik bebeğin kanser olduğunu duydum 2aylik bebek ??,😔