emirinannesiiiiiiiii Bebeğim 4 günlük çişini çok az yapıyo günde 1 kere başına böyle birşey gelen varmı ne yapmam gerekir büyük tuvaletini çok güzel yapıyo ama çişinde bi problem var
YorgunAmaMutluAnne emirinannesiiiiiiiii sıvı alımı yetersiz yeterli sıvı girmiyor vucuduna gunluk 1b2 cay kaşığı su ver havalar sıcak sütün karşılamıyor vücudun sıvı ihtiyacını
nurdann1 emirinannesiiiiiiiii anne sütü alıyorsa su vermene gerek yok genelde doktorlar önermiyor. Doktoruna danışmadan su verme. Eğer mama ile besliyorsan ağzını ıslayacak kadar su verebilirsin o da ağzı pamukçuk olmasın diye. Doymuyor da olabilir mama takviyesi de yapabilirsin yok ben anne sütü vereceğim diyorsan sık emzir canım
humeyrauo emirinannesiiiiiiiii sadece anne sütü ile besleniyorsa yetersiz geliyordur benim de öyle oldu mama desteğine başladım
sadeceannem emirinannesiiiiiiiii çok terliyorsa ter ile atıyor olabilir. Günlük 5 litreye yakın su tüketin siz. Ve bol bol emzirin ta ki çiş sayısı artana kadar. Ön sütünüz yetersiz demekki bol bol su içip öyle emzirin. Geçmiş olsun
Karanirem emirinannesiiiiiiiii beslenme sayısı az demektir yani fazla beslemeye calıs kakayla değilde çişle ölcülüyor