dgltkn Kızlwr bebeğimde tadımları bitrdik havuç patates kabak ama hiç birini sevmedi hepsini yerken ağladı yerken diyorum ama 1 2 küçük parça tadım yani neden olabilir veya bundan sonra ne yedirebilirim
ayisit dgltkn çok normal her bebek aynı değil daha yeni bir şey olduğu için öyle yapıyor zamanla alışır. Ev yoğurdu verebilirsiniz yumurta sarısı, avokado, kabak ve havuç karıştırıp verebilirsiniz.
ohafalanoldum dgltkn benim bebeğimde öyle 7 aylık olcak ama hala yemek istemiyor hiç sevmiyor ek gıda 🥲
pozitifanne06 dgltkn tatlı patates, balkabağı, brokoli haşla, yoğurt dene, biraz zaman geçsin iki kez çekilmiş kıymayı haşla patatesle karıştırıp ver, zeytinyağı ekle ek gıdalarına, hem tat verir hem kabız olmasını engeller
kdkdkj dgltkn Yememesi çok normal çünkü ilk kez anne sütü veya mamadan farklı bişey deniyor. Sevip sevmeyeceği de hemen belli olmaz zaten sen ara ara vermeye devam et zamanla damak tadı alışacaktır. Kızım 13-14aylıktan sonra diş dönemleri dışında doğru düzgün yemeye başlamıştı acele etmeyin. Verdiğiniz şeylerin içine azıcık zeytinyağı veya tereyağı koyabilirsiniz biraz tatlansın diye. Verdiğiniz şeyleri ikili karıştırıp verebilirsiniz. Meyve de vermiştim ben ayına uygun olanları ama bazı doktorlar önermiyor bu sana kalmış. İlerleyen zamanlarda da avokado,muz ve labne gibi karışık vermeye başlamıştım o şekilde yavaş yavaş alışıyorlar😊
dgltkn kdkdkj tamam canım teşekkür ederim meyve istiyor ama bu sefer de tamamen diğer gıdaları reddecek diye vermiyorum