Goksel Minionbiranne 🙈 büyük bir bardağa bebe bisküvisi koyun tam dolsun bardak , üzerine de süt koyun tam dolsun yine biraz bekleyin kendi kendine yumusasın sonra karıstırıp için ☺️ Düzenli her gece yaptım ben 1 ay da tam 6 kilo aldım ve kime tavsiye ettiysem hepsi dua etti 🙈 isterseniz içine bal , muz falan da koyabilirsiniz ama her gün onu içmek biraz bayıyo o yüzden muz ve balla ekstra bayabilir ☺️
Dilosss Bende 160 boy 46 kilo😏 benim durumum daha beter.. geçen nette araştırdım süt muz fındık bide fındık ezmesi bunları blendirdan gecirin ara öğün olarak için diyordu.. 1 gün içtim ama bütün gün bise yiyemedim😁 çok ağır geldi
Mertsmom Benanneoldum eşimde de aynı sorun var,yapmadığı şey kalmamıştı, tavsiye üzerine pediasure mamaya başladı, toz karışım su ile içiliyor. Süt verirken içilmez sanırım ama emzirmeyen anneler araştırabilir. Eşimde biraz faydası oldu,toparladı en azından
sisemu Aynen ben de 🥺🥺🥺 Benanneoldum aynı durumdayız ben de gurbetteyim kimsem yok ve cocuguma yalnız bakıyorum. 50 kilo ile hamile kaldim 62de doğum yaptım. Şuan 47 ve kısayım eski tontiş fotolara bakıyorum cok iyi gorunuyorum. Öz güvenim kalmadı resmen! Online diyetisyene başvurdum kilo almak vermekten daha zordur hatta sunu dedi... 4 kilo vermekle 1 kilo almak eşitmiş yani o kadar zormuş...
Goksel Minionbiranne düzenli yapın alırsınız mutlaka her bünye farklıdır belki 6 almazsınız ama illaki kilo alırsınız ☺️
nesibeka Minionbiranne bakıcam mutlaka bu arada bir çok tahlil yapıldı neden yükseliyor diye çok şükür bişey çıkmadı şimdilik inşallah kendiliğinden geçer tüm bebişlere şifa versin Allahım
Goksel HilalKaan ben geniş kocaman bir bardağa yapıyodum kaç tane olduğunu hiç saymadım ama o bardağı dolduracak kadar bisküvi koyuyodum kırmadan bütün olarak, sonra da sütü döküyodum biraz kendi kendine erimesi için bekliyodum sonra karıstırıp içiyodum hemen yatıyodum 😂her gece (00:00da) yaptığım için biraz bayıyodu ama pes etmek yok yola devam ☺️
Goksel HilalKaan ben kendimi bildim bileli çokk yemek yememe rağmen hep 50 kiloydum bana çok normal geliyodum boyum 1.60 çünkü. Ama ailemdeki herkes balık etli ve kilolu olunca beni her gören bu kız niye zayıf, kanı mı yok derdi hele bi de makyajsızsam hasta mısın kızım niye böyle beyaz ve zayıfsın derlerdi artık psikolojim çok bozulmustu ya ben beyaz tenliyim ve çok aşırı yemek yiyorum ama bi öğün atlasam kilo veriyorum diye diye dilimde tüy bitmişti 🤦🏻♀️ Çok ğstüne geliyodular o yüzden kilo almak için çok uğrastım sonuçtan herkes memnun kaldı 😂😂😂 6 kilo bende baya farketmiş yani 🙈
Goksel Minionbiranne ekmek arası helva ☺️ Hatta o kadar severek yiyodumki tüm ev halkı benimle birlikte helva ekmek yemeye başladı herkes kilo aldı 😂 her akşam mısır patlatıp yerdim, makarnayla bile ekmek yerdim 🙈 gün içinde kuru üzüm, çekirdekli kan üzümü yerdim , sabah aç karnına 1 yemek kaşığı pekmez yerdim (yaptığım tek sağlıklı şey 😅)
Minionbiranne Goksel bende diyetisyene gittim hemen hemen bu yazdıklarınız listemde vardı helva hariç 😃 20 gümde 2.5 kilo almıştım ama cok şey vardı listede cok uyumadım bide çocukla o yicekleri cogu zaman hazırlayamıyorum bu içeceği denicem mutlaka 🌺🌺
Goksel Gundogduu bunu bekarken yapmıştım 50 kiloydum 56 oldum ☺️ Evlendikten sonra kilo verdim 54 le hamile kaldım 5.ayıma kadar 51 kiloya düştüm 63 kilo ile doğuma girdim 57 kilo ile çıktım şuandada 58 im çünkü süt yapsın diye her bulduğumu deniyorum 😂
Goksel Minionbiranne çocukla cidden su bile içmek zor o yüzden anlayabiliyorum ☺️ Şimdiden afiyet olsun ☺️
Goksel HilalKaan alırsınız önce inanın ☺️ Bir de zayıflığınızı kafanıza takmayın inanın ne zaman kendinizi rahat bırakırsanız o zaman kilo alırsınız ☺️
kartalice2020 Benanneoldum linç etmeye geldim seni 😂 30 kilo aldım yapmayın nolur 😌 mutfağın önünden geçerken kilo alıyorum zaten