metemom_ Kızlar oğlum bir süredir ateş geçiriyordu bu gün cildinde kabarıklıklar fark ettim görsellerini aşağı yükleyeceğim su çiçeği olabilir mi acaba Öğle arasını bekliyoruz doktora götüreceğiz
Deletedmom_289 metemom_ resim olmadan canım yorum yapamam ki. Kırmızı benekli mi canım etrafı da kırmızı olur
LezizeNine metemom_ su çiçeği çok daha fazla ama başlangıç olabilir yayılmasına bağlı. Sıcaktan da çıkmış olabilir bu kabarcıklar. Kaç aylıktı oğlun kuzum diş çıkarıyor olabilir ateş bu yüzden çıkmış da olabilir. Çok geçmiş olsun 🩷
_alininannesi metemom_ geçmiş olsun su çiçeği değil gibi duruyor. Bir yaşla birlikte diş dönemine giriyor çoğu bebek oğlum 13 aylık hem köpek dişleri hem azı dişleri beyazlamış baya zor bir dönem ateşi de vardı muhtemelen sizin yavrunuz da diş çıkarıyordur. Allah yardımcınız olsun 🌸
Mrvsmt2502 metemom_ el ayak ağız hastalğına benzettim ben geçmiş olsun. Birde bileğine n eoldu acaba?
LezizeNine metemom_ ömrü uzun ve sağlıklı olsun inşallah canım Allahım size bağışlasın 🥰♥️😘🌸 muhtemelen diş çıkarıyor diş etlerine baktın mı şişmiş olan var mı?
Deletedmom_289 metemom_ ayyy yarın da benim oğlum 3 yaşına girecek doğum günü kutlu olsun ömrü uzun olsun 🥰❤️😍
metemom_ talhamamy yaa size de çok geçmiş olsun Metehanın bu sabah çıktı birden doktora gireceğiz şimdi inşallah yoktur
talhamamy Üst komşumun iki kız var bizim evde oğlum yokken oyuncaklarıyla oynadırlar onlara da bulaşmış