mabellaa Çocuk doktoru 13 aylık bebeğime d vitamini keselim dedi ama forumda baktım herkes 2-3 yaşa kadar kullanıyor ?
ogretmenanne2024 mabellaa Instagram’da bir doktoru takip ediyorum 5 yaşına kadar kış aylarında vermeyi tavsiye ediyorum demişti ben de ara ara unutuyorum ama vermeye çalışıyorum bebeğim 1 yaşında
Bebegimm1 mabellaa bende 1 yaşında bırakmıştım doktor değerleri iyi demişti ihtiyacı yok diye kullanmadm
mabellaa perla_ sonuçları konuşmaya eşim gitti o da sormamış yoksa öyle bi seçenek olduğunun farkındayım☺️
ogretmenanne2024 mabellaa merhaba daha bebişim bir yaşında ama kışın yine vermeyi düşünüyorum 5 yaşına kadar ben 3 damla ocean veriyorum
YorgunAmaMutluAnne mabellaa degerleri iyise ondan biraktirir sizin icin en dogru karari hekiminiz verir
oylesinebiri__ mabellaa 11 aylık bıraktirdi doktor çünkü fazla verirseniz d vitamini zehirlenmesi geçirir
burcukose45 Geçen hafta doktora götürdüm ve doktor d vitaminini bırakmamamız gerektiğini söyledi neden diye sordum kemiklerinin gelişmesinde etkili olup sadece güneşten alamaz vitamini demişti