zeynep227_ Kızlar bebeğim sekiz aylık ve sürekli kucakta gezmek istiyor. Başka türlü durduramıyorum . Oturup oyuncak vs. Oynamıyor. Ne yapıcam ben çok yorucu ya
kirmizibalikbeachte zeynep227_ valla yapcak bişey var diyip seni mutlu etmek isterdim ama yok. Oğlum 10 aylık olmak üzere. Ya emeklicek kendini oradan oraya atacak ya kucakta gezecek. Bel fıtığım dile geldi artık imdat diye bağırıyor..
myangelson zeynep227_ 6 aylık olacağız biz de öyleyiz kucakta ve ayakta olacağız 🥲 ilerleyen aylarda geçer inşallah bu durum 🥲
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala zeynep227_ En fazla 2,3 ay daha kucaktan inmez diye düşünürken, yorumlar içimi karartıyor 🥺😔😒
Eylul301023 zeynep227_ benim oğlum 21 aylık o da öyle bir de 6 aylık hamileyim düşünün başkası da değil özellikle benim kucagim 😂😂😂
edasusari NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bende korkarak okuyorum 😂daha kırk günlük kucak bağımlısı ve zorlanıyorum. Kolum belim boynum ağrıyor 🤕
alpaslanmom_ 6 aylığız aynı kangurusuna koyup öyle dolanıyorum evde artık belim el bileklerim hissetmiyorum neler neler aldım ne oturuyor ne yatıyor
Pamukhanim_ zeynep227_ 10 buçuk aylık kızım eğer odasındaysak koltukta oturmama izin verir kendisi oynar ama başka odalarda başka yerde asla inmiyor sürekli beni istiyor babasında bile çok az durur
kirmizibalikbeachte zeynep227_ 9 buçuk aylık emekledi aşkım benimkide. O zamana kadar anam ağladı sanıyordum buz dağının görünen kısmıymış meğerse jajajajjaja
Pamukhanim_ zeynep227_ bizimde 9. Aydan sonra falan böyle oldu emeklemeye başlayınca kendi oynamaya başladı
Eylul301023 zeynep227_ evet devamlı kucağımda 15 kilo bir de karnımın ustune yerleşiyor karnım aşağıda zaten orda dura dura 😂😂