Suklumaga ayy bendede var bitane öyle arkadaş, ve eşim temizlik titizlik düzen hastası ve biliyorlar, kendi çocuğum bile babası varken asker gibi yaşıyo evde 😂 bende dahil, bize geliyorlar laf arasında çocuğa annesinin yanında diyorum ki bak amcan bunları yerde görsün vs gibi kriz geçirir deyip gülüyorum annesi anlasın diye ama kadın hiş takmıyor giderken toplarız canım diyo ve evin altı üstüne geliyor yemin ederim, çocuk tazmanya canavarı gibi geçtiği yeri yıkıp geçiyor ve kadın çantayı alıp gidiyo, eşimle birbirime bakıyoruz sabaha kadar ev topluyoruz. Artık doğru düzgün kabul etmiyorum evimr çünkü kızımda onun çocuğunu görüp öyle yapmak istiyor. Onlara gittik giderken herşeyi yerli yerine koyup gidiyordum baktım onların hiç bana geldiklerinde umutlarında değil son bikaç gittiğimde bende hiçbişeye dokunmadan çıktım gittim anlasınlar diye ama pek sanmıyorum aşırı aşırı rahatlar, tamam eşimde abartılı onuda onaylamıyorum ama onlarda ayrı bi dağınık ve pisler ve benimde rahatsız olduğumu biliyorlar hala devam ediyorlar anlamıyorum valla