durubalci Merhabalar bebeğim 7 ay 18 günlük ve kilosu 7300 gr boyu da 68 cm başı 42 cm. Sizin bebekleriniz nasıl asla ek gıda yemiyor . Çok mu küçük acaba moralim bozuluyor
mero_81 durubalci 16 aylık düzeltilmiş 14 kilo 7.700 kilo 71 cm prematüre doğdu ama zehir gibi aklıda gücüde sağlığıda maşallah diyim. Oyüzden büyük küçüklüğü takılmayın. Düzenli kilo alımı boy uzaması varsa sağlıklıysa gerisi önemli değil💞
durubalci babyandmom_ 37 haftalık 2435 gr doğdu. Kilosu biraz eksik diyor doktorumuz ek gıda neredeyse hiç yemiyor. O yüzden üzülüyorum
Mammamiaa_ durubalci kızım 37+0 3290 doğdu 8 aylık 68 cm 7300 sadece mamayla besleniyor onu da içmiyor. Kilosu geride biraz ama ben elimden geleni yapıyorum daha ne yapayım
babyandmom_ durubalci Emzirmeyi sıklaştırsanız. Boyu için bol bol yerde tummy time pozisyonunda vakit geçirseniz. Yemek yemek için şarkılar açsanız mesela. Yemek yemeyi görev gibi gördüğü için yemiyor olabilir belki
durubalci Mammamiaa_ benim bebeğim de sadece anne sütü alıyor ağzını bile açmıyor. Doktorunuz ne diyor peki bu duruma