Deletedmom55 Gündüz ya da aksam nelee veriyorsunuzhep sebze püresi sebze corbası sıkıldık aksamda fix muhallebi tarif öneriniz varsa alırım 🤗
1100210182 Deletedmom55 akşamları 1 adet hurma 2-3 adet kuru kayısı 1 bardak su da biraz kaynatıyorum sonra içine hipp 5 tahıllısı var 2 yemek kaşığı ondan 3 kaşıkta devam sütünden koyup karıştırıp veriyorum bazen 1 yemek kaşığı da irmik ekliyorum ama meyveler sürekli değişiyor elma armut yapıyorum bazen muz sadece üzerine 1 tatlı kaşığı pekmez ekliyorum
Ikrazumra19 Deletedmom55 kahvalti yaptirabilirsiniz omlrt pankek zeytin peynir gun icerisinde makarna pilav verebiilirsiniz eriste tarzi seyler
Deletedmom55 Ikrazumra19 ya ben hiç oyle vermedim boğazında kalır diye korkuyorum hep catallar ezilmiş püre yedi 🤦🏼♀️
Ikrazumra19 Deletedmom55 yavas yavas alistirin mesela makarna iyice haslayin onune koyun yesin zeytib verin yada pankek omlet filan yapip verin 😊
NurCelik Ahhh bizimki ağzını bile açmıyor alerji sonucunu beklemekten yeni yeni geçtik ek gıdaya ağzını kitliyor kaşığı görünce ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum maşallah sizin bebislere bizde yakında alışırız inşallah 🙏