MamaUygarVibes Melis65 Mulholland drive, Old boy, Parasite, Kuzuların sessizliği, Seven, Prestige, 12 öfkeli adam, Cinema paradiso.. Son zamanlarda çıkan; Substance de güzeldi bence.
tonymontana Melis65 american horror story korku seviyorsaniz cok uzun bir dizi ama mother android room 2015 yapimi bir film benim favorim ben genelde dizi izliyorum aklima cok fazla gelmedi film
BortcecineG Melis65 When Life Gives You Tangerines diye bir dizi denk geldi instgram da yorumlar cok güzel izlemek istiyorum fırsatım olmadı henüz çocuklardan merak ediyorum. Cok duygusal olduğunu yazanlar olmuş. İzleyen var mi
Melis65 Feyzanrrselv aksiyon çok severim izlenecekler arasına eklendi teşekkür ederim öneriniz için 🌸
ikimelekannesi_ BortcecineG ben izledim çok güzeldi ama sakin akıyor bi yerden sonra sıkılmıştım ama bitirdim bide ben biraz zengin kız fakir oğlan hikayelerini çok severim burda tam tersiydi 🤣🤣 he bide ters köşe de var bence filmde
Senayy .Can dostum. hayatımda izlediğim en güzel filmlerden haluk bilginer simdi bizim versiyonunu çekiyormuş merakla bekliyorum ama orijinalini mutlaka izlemelisiniz mük 🤌
selamunkavlen Melis65 ben oturup 10 dakikadan fazla film izleyemem hayatımda sadece 1 film izledim acayip iyiydi ama o filmi hiç bir yerde bulamadım adı Onurlu bir adam dı . Ama acayip onurluydu valla 😅
ozlemderindunya Melis65 benim favorim the lord of the rings. Tam bir başyapıt, izlemediyseniz mutlaka izleyin. Çekileli 24 yıl geçti, halen daha üzerine onun gibi film yapılmadı.