hdag Bebeklerinize, çocuklarınıza yaz kış hava sıcakta olsa, nereye giderseniz çorap giydirenlerdenmisiniz yoksa yaz boyu çoraba el sürmeyenlerdenmi
merrv26 hdag oğlum giyer giymediği anda yazda olsa ayakları buz gibi oluyo bende uyarıyorum giy diye kendide en fazla 5 dk durur giydir demeye başlar
Ballikizim99 hdag evim içinde çorap giydirmiyorum ama dışarı çıkarken giydiriyorum ayakkabının altına..
Bebegimm1 hdag çorapsız tercihimdir sıkan şeyler beni rahatsız ediyor eğer evde bastıgı yer çok soğuksa giydirirm ama kış diye evin içinde çorap giydirmem birde dışarı çıkarken ayakkabıda kullanırım cocugumda böyle alıştıgı için eve girer girmez ilk yaptıgı şey çorabı ayagından çıkarmak olur bi bebeğim daha var onada giydirmiyorum
Tugcebb hdag doğduğundan beri hiç çoraba alışamadık. Bazen akşamları çok serinken dışarı çıkarsak giydiriyorum. Ayakkabıyı henüz tutmuyor ayağında. Ayakkabı giydirsek mecbur sadece dışarıda. Ama evde hiç kullanmadık
Kuzularinanasi hdag ben istesem de dogdu dogali corap hic sevmez hemen cikartiyor 3yasini gecti asla sevmiyor corap.huyu boyle artik kabullendim😁