Mlsyldz 2 aylığız dünden beri almiyo mememi smdi uyku sersemiydi verdm öyle aldı nedn olablr sizce sinirlerm çok bozuldu ağzına alınca ağlıyo resmn ki biberonda kullanıyorz dogdugndn beri anne sütü+ mama ile besleniyor yapsa ilk zamnlar yapmazmydi ve çözümü varmı acaba 😔
Mlsyldz Zg-cbn tmm bakicm eğer varsa ne yapmk gerekir peki mamada içtiği için suda veriyorum o iyi gelmez mi ki
Zg-cbn Mlsyldz kaç aylık bebegıniz ? Yarım kahve fincanı su ile bi çay kaşığı karbonat iyice karıştırıp temız bı bez ıle pamukçugun olduğu kısımlara kompres yapın günde 4 defa inşallah iyi olur Rabbim sıfa versın
Zg-cbn 2 aylık bebeğe neden su verıyorsunuz ki ? Bir an önce kesin suyu . Zaten Bebek tüm ıhtıyacını anne sütünden alıyor 👍
Mlsyldz Zg-cbn anne sütü alıyor ama cognlkla mama veriyorum doktora danisark su vermeye basladm zatn her mamadan snra 2 çay kaşığı kdr veriyorum 2 ayligz
Zg-cbn Mlsyldz illaki duymuşsunuzdur yenidoğana 6 aya kadar su verilmez ama doktorunuz dediyse vardır bi bildiği 🙏
Mlsyldz Zg-cbn mamada aldığı için doktor su vermem gerektigini syledi ki genelde mama alan her bebeğe doktorlar aynı şeyi syluyo
Serpilturgay BizDe 2 ay 18 günlügüz 2 gündür meme reddi yasıyoruz bugün artık mama aldık sütümüde sagıp veriyorum insallah bir an önce memeye dönerler kuzucuklar 😥