zeynesila Kızım 14 aylık olacak netedeyse ama hala zayıflayamadım. gurbetteyim tek başıma bakıyorum hep ve o kadar strese giriyorum ki bunların beni çok çirkinleştirdiğini düşünüyorum hep eski resimlerime bakınca en çirkininde bile çok güzel işim gibi geliyor kızımın yanında kendimi çok çirkin hissediyorum sinirlerim bozuldu iyice  Zayıflama gerektiğini biliyorum başka ne yapabilirim yüzüme sizce
balkizimcicekkiz zeynesila kac yasindasiz kac kilosunuz acaba ayrıca resimdeki sizseniz gayet güzel Bi kadınsiniz
balkizimcicekkiz zeynesila kac yasindasiz kac kilosunuz acaba ayrıca resimdeki sizseniz gayet güzel Bi kadınsiniz
Hiilyuss zeynesila maşallah gayet taşsınız 😂 aynada kendine bakmak istememe yabancılaşma varsa desteksizlikten dolayı lohusa depresyonu uzun sürüyor malesef. Destek alma şansınız varsa psikokog öneririm cok iyi geliyor
zeynesila balkizimcicekkiz 26 yaşındayım 76 kiloyum boyum da 1.60 kilom çok fazla biliyorum ama zayıflayamadjm bir türlü bilmiyorum bu ara çok kötü hissediyorum kendimi teşekkür ederim yinede😍
balkizimcicekkiz zeynesila evet boya göre kilonuz biraz fazla benimde fazla Bi 10 kilom var bende diyet surecindeyim zayıf olunca güzel şeyler giyince insan kendini otomatikman beğeniyor en önemlisi kilo vermek Bi azimle başlayın gerisi gelir zaten
BongomyaPrensi zeynesila boyunuza göre kilonuz fazla evet ama emin olun verilmeyecek şey değil bi arkadaşım aralıklı oruç yaparak 1 ayda 4 buçuk kilo verdi yediklerine dikkat etti baya aralıklı orucu araştırın bi isterseniz verirsiniz emin olun 🌸
zeynesila balkizimcicekkiz galiba onunda etkisi var dediğiniz gibi eski kıyafetlerine giremedikçe iyice sinirim bozuluyor sanırım umarım sizdehedefinize ulaşabilirsiniz