kızlar 3 gündür gelip geçen sabah kalkınca ve özellikle yemek yedikten sonra olan mide kramplarım var. 3 ay önce annemi kaybettim çok büyük üzünytü yaşadım, maddi durum sıkışık olduğundan daha annem öleli 1 ay olmadan işe girmek zorunda kaldım. yeni iş öğrenme stresi, üstelik uzun zamandır evdeydim de zor geldi çalışmak. patronlarım 3 kardeş trabzonlular aşırı sinirliler sürekli küfür bağırış çağırış öyle bi yerdeyim. geçen tartıştık bana hadsiz terbiyesiz dediler ben de bana hakaret edemezsiniz dedim, istifa etmek istedim kabul etmediler ama edicem. bir de annemden miras kalan bi evim var içinde teyzem yaşadı yıllarca bedava annem ona acıdığından evinde yaşattı, şimdi de yaptırdığım tadilatların parasını verceksin diyo onla da kavga ettik. yani tüm bunlar beni kahretti. bi de panik atağım var sürekli acillerdeyim kalp krizi geçiriyorum sanıyorum, pazartsi günü gittim daha bişeyin yok dediler panik atak dediler gönderdiler. kalbimi hızlandırıyor diye az yemek yiyorum 4 kilo kadar da vermişim, şimdi de ona stres yaptım. hem mide krambı hem kilo kaybettim diye. öncesinde hazımsızlık vardı gaviscon ile geçiyordu. korkuyorum..