saremomm_ Saçlarım sarı kızlar kendi dip rengim kumral 11/7 saç boyasına boyadım evde diplerim biraz turuncu oldu açıcı istemiyorum artık saç kalmadı çünkü maf oldu 😂 kendim nasıl o turunculuğu aza indirebilirim ? Yani biraz nötrlemek istiyorum
maygirl saremomm_ kuafor degilim ama saclarm sari iken bebegim cok kucuktu sac diplerm ckinca benmde oyke olurdu kuafor arkadasim bana cila tarifi vermisti cila ile nötrluyordum..beni rhaatsz ettikce sk sk yeniliyordum.
maygirl saremomm_ 7.1 8.1 yarım yarım koyup biraz saç kremi bir çay bardağı ılık su bir yemek kaşığı 30 luk oksidan ıslak saça sür istediğin renk olana kadar bekle..tarif bu🌸
maygirl saremomm_ ben suan koyu renge döndüm ama 15 yil kadar sari kullandim sacimı..ilk dogum yaptigim ay gdemedim kuafore ozaman diplere yaptım cunku en cok diplerim turunculasiyordu.alt kısımlarim platim sarıydı zaten ama bazen onlarida nötrlemek icn komplw yaptgmda oluyordu akiyor zaten bikac yilamaya blirsiniz.ihtyac halinde daima yapablirsiniz bunu.🌸sk sk kontrol edin cok hizlı nötrluyor cunku istedgniz tona gelince yikayin hemen.rica ederim❣️