cemo19 İki göğsümün de ucunda yara çıktı bu yaralar bebeğim emerken kanadı bebeğim kan da emdi bana ucunda kurumuş kan da olsa emzirmem söylendi ben de emziriyorum bebeğim bu kurumuş kani da emiyor lakin kaka rengi siyaha döndü bu şekilde emzirmeye devam etmeli miyim ne yapmalıyım kafam karıştı yardım eder misiniz?
AsyaMerve38 cemo19 benimki aşırı kanıyordu, ebe devam et emzir bişey olmaz dedi. Tahin yağı varya kuzum, tahinin Üstündeki yağ o iyi geliyordu bide lansinoh krem vardı, yıkamaya gerek olmayan ondan kullanıyordum ben
Feyzosumunannesi cemo19 Emzirmeye devam ettim. Garmastan pomat kullandım her emzirme sonrasi sürdüm 5. Günde tamamen yaralarım iyileşmişti
mayaeylul cemo19 bende aynı sorunu yaşayan biri olarak iki göğsümün ucu yara oldu resmen ortadan ikiye ayrıldı mutlaka göğüs kalkanı alın ve fito krem sürün göğüs kalkanı sayesinde hem hava alıyor krem de yarayı iyileştiriyor emzirmeden önce mutlaka silin ve sabırlı olun yara çok derin değilse bir haftaya düzelir bebeğinizi emzirmeden önce göğsünüzü sütünüzle yumuşatın ki çok kanama da olmasn
cemo19 AsyaMerve38 ben de sarı kantaron ve lansinoh kullanıyorum sadece bu kanı emmesi normal mi bilemedim kafam karışmıştı teşekkür ederim 🙏🏻