organikirmik Suya koyunca içmiyor doktor suya koysan daha iyi diyor ama yok yani. Az önce avokadonun üstüne döktüm ağzına gelince ağladı 😅 meyve verirken içine karıştırıp veriyorum onu da yemiyor. Başka yolu var mı
Nacafa Doktor bize meyve suyuyla da karıştırılabilir demişti. 2 yaş üstündeyse enterogemina kids kullanabilir tadı pek yok su gibi
cnsmrzyns24 organikirmik ben ayranla içirmiştim ayranı azalttım azcık sonra içine renkli pipet koydum kendim içer gibi yapıp ohhh ımmm ne kadar güzel ya dedim ayran diye içti 😂😂😂
Mavigokyuzu organikirmik direk ağıza dokulebiliyor toz formdakiler, bebeğinizin ayına göre damla şeklinde olanlardan kullanın isterseniz daha rahat olur
Mavigokyuzu organikirmik daha kolay kullanabileceğiniz dusunmus olabilir ama dediğim gibi bu bitince damla ile de devam edebilirsiniz
Furkans_Mom_2018 organikirmik tozda çok zorlanıyorlar benim oğlum da tadını alırdı, enterogermina en iyisi mis gibi damla ağzına damlat su gibi zaten tadı tuzu yok ben de baktım tadına..şimdi hasta olmasa da Arada alıp veriyorum