firsttimemom Bebeğim 3 aylık olacak, doğduğundan beri kalçasının belirli bir bölümünde morluk var doğumda olmuştur geçer diye düşündüm ama hala o morluk duruyor normal mi? Zamanla geçer mi yoksa doktora göstermek mi gerekir
Bebegimm1 firsttimemom mongol lekesi mi nettten bakın eğer o ise belli bi yaşdan snra geçiyor benm cocugumda var doktor normal ilerde geçiyor demişti geçtide
oylesinebiri__ firsttimemom o mongol lekesi benimde var doğuştan bebeğimde de var yenidoğanken ultrason çekildi içinde sıvı birikmesi veya şişlik var mı diye bakıldı temiz çıktı genetik olarak değerlendirilendirdi doktor
aslanmomy firsttimemom 31 aylık oğlum eskisi gibi belli olmuyor yeni yeni geçiyor çoğu bebekte olabiliyor doktorumuz zamanla geçiyor demişti bizede
maviev35 firsttimemom mongol lekesi, genelde esmer bebeklerde daha çok görülüyor. 1-2 yaşına kadar geçer.
selinay966 Oğlum 22 aylık bizde poposunun üstünde hala var bende anlamadım 2 yaş kontrolünde bende doktoruna soracağım
firsttimemom Mongol lekesi sanırım ama ben doğumdan kısa bir süre sonra geçer diye düşünüyordum hala var