123456asya Bebeğim 6 ay 6 günlük kilosu 6200 boyu 62 cm hemşiremiz aşıda küçük olduğunu söyledi mama almıyor asla kilo alımı için neler verebilirim gün içinde öğünleri nasıl olmalı ek gıdaya geçtik
nurrd 123456asya benim bebeğim içinde aynı şekilde 5 bucuk aylık 6300 kilo gün içinde sağıp veriyorum memede oyalanıyor emmiyor gün içinde mama vermeye başladım kilo almamış hiç doktor kontrolünde doktor değişik kolyeler falan tak dedi ama hepsini yaptım emmiyor
babyisleeping 123456asya sabahları bebe bisküvisi (kendi yaptığınız veya organik içeriği temiz bir marka), pekmez, labne, yumurta sarısı karıştırıp verin kilosu fark eder hemen. Biberon İçiyorsa eğer mama da verebilirsiniz arada o da kg aldırır
aarges 123456asya cicibede süt/yoğurt püre haline getirip veriyordum çok kilo aldırıyor büyüdükçe meyve ekledim pekmez tahin atıştırmalık olarak öğlen verdim
Nurelllamm 123456asya benim bebeğimle aynı boyu 65 cm en son 10 gün önce 6200 kg mana da veriyorum ek gıda ve emziriyorum da sütümüz yaramıyor değil bence yetmiyor
mymom81 123456asya O tarifin icine yarim olgunlaşmis avakodo da koyabilirsiniz. Cok iştahli yerdi oğlum.