BelisMelis411 E bebekten stanley termos aldım cok uzun sure gecmedı ıcerısınde nokta şeklinde paslanma oluştu. Basına gelen var mı ?
1prensessannesi BelisMelis411 faturasiyle billrljkte götürün gösterin. Online dan alındıysa müşteri hizmetlerini arayın yönlendirirler
allwrite Uzun süredir kullanıyorum, 3 tane var hatta. Hiçbirinde sorun yaşamadım. Garantisi devam ediyordur, mutlaka gönderin, değişim yaparlar.
BelisMelis411 allwrite e bebege ıade surecı baslattım yarın kargo fırmasın averecegımmcok uzuldum yaaaa. Ama benım ıcınde hep su dolu sekılde o yuzden mı acaba ? Kızım mama ıcıyor evdede olsam dısardada olsam su kaynatıp ıcerısıne koyuyorum aksama kadar ıdare edıyor benı gecede su kaynatıp koyuyorum gece maması ıcın. Bundan sebep mı oldu acaba
usenmedimyaptimbirvelet BelisMelis411 ıcınde hep su dolu sekılde o yuzden mı acaba ? Yok canım mümkün değil benimkinde de hep su durur öyle bir sorunla karşılaşmadım. Siz en iyisi değişime verin
allwrite BelisMelis411 ondan olmaz. Biz de bazen günlerce içi hiç boş kalmaksızın kullanıyoruz. Böyle bir sorun yaşamadık. Zaten sorunsuz çeliğin suyla temasta paslanmaması gerekir. Garanti hizmetleri de çok iyi bu arada. Abim termosunun kapağı kırıldığı için göndermişti, sadece kapağın değil termosun tamamının yenisini göndermişlerdi.
BelisMelis411 1prensessannesi onlineden aldım sıstemde gozukuyor zaten bana fatura gelmedı onunla beraber ıade nuamrasını aldım sadece stanleyın ıcerısınde kagıt vardı onu o sekılde gonderecegım.
BelisMelis411 usenmedimyaptimbirvelet yaaa cıdden cok uzuldum suan. Iadeye gonderttm bakalım nasip az oncede e bebegın mor ve mavi termosu vardı bızde mor olanı vardı 4 yıl once buyk kızım ıcın kullanmıstm baktm oda paslanmış. Tanesi 100₺ ye kampanya buldum ındırıme gırmıs 2 termosu aldım öyle stanleyıdr saglam olur dıye almıştım. Nasip işte.
BelisMelis411 allwrite kutupayısı dıye bır sıteydı galba yazdm oraya ama bu sabah e bebege ıade olarak gonderdım urunu. İşin kötü tanı eşimede övdümdurdum bak cok ıyı garantısı okur boyu bır sıkıntı cıkmaz cıkarsa arkasında dururlar dıye oda ıkna oldu aldıydık 😀 sımdı nolur akıbetı bılemedm