Gnc16 silikon ucu bnde veremedim onu tutmadı ama ucu olmayan gögüsümü biraz makinayla çekip ucu çıkınca veriyorm öyle alıyor hiç ikiletmiyor ama direk verdiğimde keyfine kalmış bazen alıyor ama ucu istediği kıvama gelene kdr ağzından devamlı kaydığı için ağlıyor sızlıyor tekrar alıyor bazen mümkün degil ağzına almıyor açlık durumuna bağlı yani anlayacağın. Bu çocuk seni emmez dedi herkes 20 gün boyunca hiç ısrarcı olmadım cubku cok küçüktü ve strese giriyordu belki de bnde kendimi hazır hissetmiyordum anneleri evden gönderdim artk yalnız kalmak istediğimi söyledim evde sakin sakin ikimiz kalınca üstsüz gezdim ayakta gezerek hoplayarak derken emmeye başladı bnce kendini önce hazırlayın ve oldukça sakin davranın önce kendinizi rahatlatın cubku hissediyorlar Emin’im. O yüzden biberon mama asla köyü degil tabi ki çocuk benim cocgum sütte veririm mama da ama bunu içimizden gelerek yapmamız gerekir ben beni emsin tabi ki istiyorm bebeğimin sağlığı için ama emmedigi zman hayatın sonu deil bunu da hiç aklımdan çıkarmıyorum 🙏🏻❤️