26merve26 Kızlar 1. Sınıfa başlayacak olan çocuklarınıza hangi çantaları tercih ettiniz acaba ya kafamız çok karıştı bizim okul açıldıktan sonra alan var mı yoksa aldınız mı ? Hangi markalardan tercih ettiniz ?
sdakbyk 26merve26 ıkı gozlu okul cantası almıstım ogluma A101den guzeldı..bu sene 2.sınıf kınetıx marka aldım.
26merve26 sdakbyk ya diyoruz ki hani öğretmen falan şöyle olsun böyle olsun der mi acaba oryantasyon haftasında mı sorup alsak bilemedim o kadar çok seçenek var ki ne alacağımı şaşırdım mesela dayanıklı mı olmalı yoksa orta halli olup her sene değiştirmeli mi 🫣 sonuçta cicili bicili alsak her sene ilgileri değişiyor falan ya 🤦🏻♀️🥰
Biskusunannesi valla markasına bakmadan aldım güzel bi kırtasiye var ordan kızım hangisini beğendiyse onu aldık araştırmadım. Bide isim etiketi söyledim o geldi internetten. Bi kaç kalem frlan aldım artık gerisi okul açılınca
26merve26 Biskusunannesi çok tatlıymış güle güle kullansın yavrunuz ❤️ ay bende sade mi olsa böyle mi olsa karar veremiyorum oğlum o kadar değişken ki neyi göstersek çok güzel diyo ahahah 😂
pamukhayat 26merve26 valla benimki kız çocuk kuromilere takmıştı vazgeçirdim hersene yeni birşey çıkıyor hersene alamam ortaokula kadar götürebileceği coral hing çanta setlerinden aldık her keseye uygun çantalar var
sdakbyk 26merve26 valla bızım ogretmen cantayla ılgılı bırsey soylemedı talebi olmadı,hem fıyat olarak hem oglumun hangısı hosuma gittiyse onu aldım,bu sene bıraz buyuk aldım malum her sene fıyatlar artıyor en azından 4.sınıf bıtene kadar kullansın dedim
26merve26 pamukhayat hayırlı olsun güzel günlerde kullansın inşallah yavrunuz ❤️ bende bi hafta sonu tekrar bi bakayım beslenme çantalı falan alayım garanti olsun Zara’da beğendim hatta belli bi ücret karşılığında isim yazılıyor foto atayım sizce büyük mü yoksa normal mi ya onun siyah olanı var tamamen çok hoşuma gitti ama büyüklüğü konusunda kararsız kaldım
Biskusunannesi 26merve26 teşekkür ederim kızlarınki hep böyle ya genelde sade renklerde çıkmış kore tarzı diye geçiyor ama kızım bunu beğendi 1-2 inci sınıfta kullansın sonra zevki değişir zaten her sene bi moda çıkıyor
Biskusunannesi pamukhayat ay bende bendee bu sıra kuromi labubu sevdaları başladı . Resmen canavarca şeyleri moda yaptılar barbiler minniie mouseler hadi neysee modası geçmez
26merve26 pamukhayat Biskusunannesi İşte bende o geçici heveslere yönelik bişey değil de daha sade bişey baktım aslında attım yükarda böyle tarzlar sanki daha iyi durur gibi geliyor bilemedim valla 🫠 ne zormuş bende biraz pimoirikliyim yani anasınıfında da öyleydim böyle içime sinmedi bi 🫣
simseklivekalpli 26merve26 trendyol Cambridge polo club olması lazım, iki çocuğuma da ondan aldım 3lu set halinde geliyor kızım 1. Sınıfı bitirdi çanta hala sağlam.
balyanakannesi_ 26merve26 çanta için okulun açılmasını beklemenize gerek yok ayrıca çok büyük olmayan (çünkü minnak bedenlerde yürüyen çanta tuhaf oluyor) ama göz sayısı bölesi yani fazla olan tercih ederseniz eşyaları çanta içinde bulurken kolaylık olur. Hiç bir öğretmen zorunlu şu olacak demez defter vs sen 72 ilk bulamazsın 80 ilk alırsın aaa 8 sayfa fazla diyecek hali yok o yüzden takılmayın kesenize uygun içinize sinen alışverişi yapın
26merve26 balyanakannesi_ ya evet haklısınız bende hani beslenme çantası vs şart mı diye biraz dert ettim ama öğrendim almamız gerekiyormuş o yüzden takım halinde bişey almam lazım bakalım yarın tekrar bi gezeceğiz deneyeceğim bende çok büyük olmasın diyorum neticede ufacıklar daha 🥹
26merve26 [silindi] hangi modeli acaba bende baktım çocuk için olanları anaokul çantası gibi büyükler büyük geldi orta bi boy var mı acaba rica etsem model söyler misiniz 🥹
26merve26 sdakbyk bende biraz uzun vadeli olsun istiyorum o yüzden hani kıyayım paraya iyi bişey kullansın çok süslü püslü olmasın istiyorum ilgi alanları sürekli değişiyor çünkü bakalım yarın bi daha bakacağım inşallah içimize sinen bişey buluruz 🫣
sbostan 26merve26 3 gözlü çanta aldım beslenme çantası da yanında diğer alışveeişleri henüz yapmadım her öğretmen farklı liste veriyor dediler bekliyorum
26merve26 sbostan aynen kırtasıye alışverişini bende yapmayacağım liste verilene kadar yarın tekrar bakacağız okul kıyafetini de alacağız artık dursun bi kenarda alınmadıkça ben stres oluyorum 🥹
Nurci 26merve26 eğer çocuğunuz kız ise coral hight alın derim çok kaliteli yıllarca kullanırsınız hepsi burada da set hali bayağı uygun ( piyasaya göre ) benimki erkek ben oyüzden bin liraya dandik bir çanta aldım çünkü erkekler biraz daha düzensiz dikkatsiz ya acıdım kaliteli çantaya para vermeye 😬😂 seneye inşallah Boya falan almadım çünkü öğretmenler kendisi söylüyormuş bazıları jumbo boya falan istiyormuş ama kırmızı kalem kurşun kalem silgi bunları almıştım önceden
26merve26 Nurci ay kızlar için o kadar güzel şeyler var ki ama oğlum var 🫣 bide ilgi alanı sürekli değişiyor hani onun istediği temada bişey almak istemiyorum çünkü sıkılacak düz bişeyler bakıyorum yarın tekrar bi gezeceğiz inşallah boyuna posuna göre bişey buluruz 🤭