Ayaztos Arkadaslar merhaba, fotoğrafta gordugunuz koltuk takimi + berjeri var 6 kisilik masa (pufu var fotoda yok) perdeler halı cam sehpa hepsi satiliktir. Sizce ne kadar eder. Ayri ayri fiyat da soyleyebilirsiniz veya toplu tahmini ne kadar eder?
kader539_ Ayaztos 2.el platformlarından çok alışveriş yapıyorum. Neredeyse bu takımlara çok denk geldim ve fiyatlar 70 bin civarı bilginiz olsun .
aptallarsizii Ayaztos markalarına ve kalitelerine göre değişir o koltuktan bende de var mesela ama inanılmaz kalitesiz fiyatlarını kalitelerine göre berilleyin
ikibaloglanannesi Ayaztos Koltuklarınızın modeli çok hoş. Bu koltuklar şu an net 30-40 arası vardır Yemek masanız da 10-15 arasıdır tahminen.
Boncuk-anne Ayaztos markasına ve malzemesine göre çok fark eder. Sitelerde emsal aratın bi isterseniz öyle de fikir oluşturabilirsiniz. Yada rastgele bi sporçuya siz alcakmışsınız gibi benzer ürünlerin fiyatını danışın
Ayaztos Boncuk-anne haklisiniz tesekkur ederim benzerlerine bir bakayim ne kadara koymuslar o sekilde fikir olusabilir cok sagolun🙏🏻
Ayaztos Tatlican merhaba, evet sıkıldım🥹 4 yıllık esyalar. Birde salona buyuk geliyorlar hem masayi hem koltuklari biraz daha kucultmek istiyorum alan acmak adina. Daha genis ferah olsun istiyorum.
Tatlican Ayaztos Oo yeni sayılır .Benimkilerde 10 yıl olucak Ekim’de ama eşim yeni diyor 2 3 daha dursun diyor🙈
Tatlican Ayaztos Hahahah ben yavaş yavaş işliyorum gerçekten eskidiğine ikna olsun😆😆 Şaka bir yana bende kıyamıyorum ama renginden skldım🙈