Arasin_annesi Selam anneler, bebeğimin iki kaşının ortasında alnında şişlik görüyorum hafif. Yaşayan var mı aynı durumu??? 49 günlüğüz.
deletedmom4842 Arasin_annesi Alnında şişlik dedin ya aklıma burada bir annemiz vardı bebeğinin alnında morluk varmış arkası erkek mi olur diyen hemen o geldi nedense kusura bakma lütfen konunla ilgili bilgim yok ama yazmadan edemedim o meşhur annemizi 😂😂
Gulcem1 Arasin_annesi merhaba geçti mi acaba bebeğinizde ki şişlik bizim de iki kaşının ortasında var ultrasın çekildik ve kemiği deforme etmiş kitle 😔
Ftmhm Gulcem1 benim kızım 2,5 yaşında hala var gitmedi. Dr sorduğumda doğuştan dedi. Bazen belli oluyor.
Gulcem1 Ftmhm biz de 1 aylıkken farkettik kaşının ortasında meşe gibi bir tümseklik ultrasonda alın kemiğini deforma etmiş gözüküyor, siz ultrason çekildiniz mi büyüklüğü nedir sizin
Ftmhm Gulcem1 çektirmedik ama badem den büyük. Özellikle sinirlendiğinde çok belli oluyor. Biraz daha büyüdüğünde geçmezse tekrar göstermeyi düşünüyorum
Gulcem1 Ftmhm yağ bezesidir o halde sizin onlar ileri ki dönemlerde geçiyor diye biliyorum, geçmiş olsun 🙏🏻