btba İlk tecrübem olucak tecrübeli velıler beslenme kabı alıcam nasıl olmalı çantası kabı falan, bıde sırt çantası nasıl olmalı, başka neler almalıyım hç fıkrım yok
kayipbaliknemo btba beslenme örtüsü çatal kaşık çocuk için diğer şeyler için liste veriyor zaten defterler için kalemler için
minikmisimben btba beslenme örtüsü alın 2 tane mesela kirleniyor ben dönüşümlü kullandım hep. Beslenme kabı da genelde öğretmen liste veriyor klasik her yerde olanlardan aldım ben yani patates falan konulursa soğur tabi ki beslenmeye ne koyacaksanız ona göre alın bence. Çanta da okul çantalarından alın anaokulu çantası küçük gelebilir bizim öğretmenimiz defterleri büyük aldırdı küçük çantaya sığmadı o sebepten. Kalemlik boyuna asmalı suluk. Diğer listeyi öğretmen veriyor boya vs isterse. Bol bol kurşun kalem😄 ilk heyecanla baya fazla açıyorlar çok gitti bizim birde bastırarak yazıyolar çocuklar
nadidelifora btba çanta ve beslenme çantasını coral hight alın derim.cok kalitelidir.Omuz kısmına dikkat edin alırken. Geniş olmalı ki ağırlığı eşit dagitsin. Beslenme kutusu olarak dört yıl tupper kullandı. Gayet yeterli geldi bize.Maped alacağım bu yıl için. Kalem kutusu da çok gözlü olsun. Boya falan da koyuyorlar çünkü. Başarılı bir yıl dilerim🌸
btba pellini Bnmde anaokulu çantası bı göz var bıde küçük kalenlık ıcın göz var, o çanta olur mu kı bırıncı sınıf ıcn