Deletedmom260 Hanımlar uyku eğitimi hakkında destek alıp memnun kalan var mı? Kaçıncı ayda uyku eğitimine başladınız Neler yaptınız Bilgilerinizi paylaşır mısınız lütfen 😊
Ikrazumra19 Deletedmom260 20 aylik oldu egitim almadim nacizane fikrim dogruda bulmuyprum egitimleri cpcuklarimiz elbet birgyn kendi kendine uyucak besigine birakip aglatmayi dogru bulmuyorum guvemli baglanma olmuyor bence tabi ki tercih sizin ama sabir ve zaman
mrs_happy Deletedmom260 uyku egıtımını dogru buluyorum ama aglatarak deıl. 7 aylık bende buara baslıcam bebegın odasında olucam hep pıspıs yontemıydı yanından ayrılmadan uyandıgında yanında gormesı lazım senı okuduklarımdan o sekılde ogrendım ama odada bırak cık bebek aglasın yanına gıtme seklınde deıl
Cerennnnn Bende aynı durumdayım. Bi kaç uyku koçuyla görüştüm ama hangisinden güzel sonuç alırım bilemedim. Uyku eğitimi aldırıp memnun kalan var mı acaba ?
Deletedmom260 Hunilianne uyku kuzusunu ben de takip ediyorum baldan anne de fena değil fiyatları merak ediyorum
Cerennnnn Geneli 1000 ve 1500 arasında değiliyor bir çoğuyla görüştüm ama hala cesaretim yok başlamak için