Boysmomy Akşam menüsü aklımda belliyken bir yandan çayımı içip bir yandan hazırlığa başlayayım dedim, menüde karnıyarık var (patlıcanlar fırında kızarıyor) birde yanına olmazsa olmazı pirinç pilavı ve cacık😍
Niyesordunbucevabi Boysmomy Elinize sağlık. 🌷 Bende temizliği bitirdim bebem uyuyorken kahve içiyorum 🙂 Patates püresi et sote soğuk çorba yapıcam inşallah.
Birminikaslan Boysmomy bacım kolay gelsin de yemek yaparken içilen cxay keyif çayı olmuyor ya anlamıyorum o zaman cayin tadından
Boysmomy Birminikaslan oturup sakince içsem 1 buçuk yaşındaki oğlum asla rahat bırakmaz ve o çay yarım kalır 😂
Birminikaslan Boysmomy Ay hepsi aynı bunların asla çay içmiyorum artık bunlar yüzünden bıraktım çayı mayi keyfi olmayınca olmuyor 😁
ayvareceli Boysmomy kolay gelsin bacım. Valla ben de her gün böyleyim şöyle ayaklarımı uzatıp bi keyif edemedim 1 yaşında gircek evladım haftaya ne zaman bacım ne zaman keyif edeceğiz😂
newwmommy Boysmomy kolay gelsin bende fırında tavuk patates pilav mercimek çorbası yapıcam bugun oğluşum yeni uyudu anca kahvaltı yapıyorum 💆🏼♀️🫠
bgkrkmz Boysmomy ben işteyim bugün bebemi de yanımda getirdim 🥲 yemekler geceden hazırlandı etli barbunya et suyuna mercimek çorbası pilav salata var bugün ellerinize sağlık afiyet olsun bu arada şimdiden 🌸
Boysmomy bgkrkmz sizede canım. Ne işinde çalışıyorsun ve yanında çocuğunu götürmene kalp bırakıyorum eminimki bebekle daha zor oluyordur şuan çalışmak