defnesmam42 Dün akşam kizimi 10 farklı yerinden isirmislar. Sinek mi böcek mi tam anlamadım hepsini bazıları sinek bazısı böcek gibi duruyor. Ne yapabilirim gece isirmamalari için?
aylam25 defnesmam42 taşınılabilir cibinlikler oluyor ondan kullanabilirsin ben gideceğim kalacağım her yere götürürüm çok büyük bir rahatlık içim rahat uyuyorum trendyolda satılıyor bi bak istersen
metehannmomm defnesmam42 bizde bu hafta böyle bir sorun yaşadık detan markasının prize takılan sinek kovucu var ondan aldım işe yaradı deneyebilirsiniz
yildizmom-2023 defnesmam42 eczaneden aldım bant şeklinde kokusuna gelemiyormus bebeğin herhangi bi yerine yapistiriyorsun
Mrvsmt2502 defnesmam42 lavanta, limon gibi keskin kokulu yağları bebeğinizin etrafına damlaton sinek sivrisinek falan gelmiyor
defnesmam42 aylam25 benim kızım kendi yatağında değil benim yanımda uyuyor 🥲 yoksa dediğiniz çok mantıklı çok teşekkür ederim 🙏
defnesmam42 metehannmomm teşekkür ederim bebeğim hemen deneyeceğim insan etki eder bana da bebeğe Bi zarari yok değil mi böyle şeylerin
defnesmam42 yildizmom-2023 sprey sıkmak bana çok cazip gelmedi bilmiyorum küçük sonuçta daha bantta alsam kızıma değilde yatak kenarına yapıştırırım