elizanehir Kızlar doğum parasını nerden çektiniz 31 temmuzda bana 1500 tl yattı gözüküyor ama nerden çekicem bilmiyorum
kubyackck elizanehir ya ben temmuz başında başvurdum onaylandı diyor hiç mesaj gelmedi ama herkes mesaj gelecek diyor size mesaj mi geldi
lovelybabyman kubyackck hayır sizin gitmeniz lazım kimlikle , ben de ilk bebek için başvurdum e-devletten eşim başvuru yaptı bana mesaj gelicekmiş ama henüz gelmedi ne kadar sürede geliyor
ebrar344 kubyackck bana mesaj gelmedi ilk öğretim ailemden baktım yattı görğnüyordu dün gittim 2 maaş yatmıştı aldım geldim
lovelybabyman hilalakdeniz evet eşime bir belge gelmiş onaylandı diye ama bana mesaj gelmedi halk banktan mı mesaj gelicek yoksa e devletten mi yani mesajı gönderen kim görünücek acaba kaçırdım mı diye bakıyorum haziran sonu temmuz başı başvurduk diye hatırlıyorum
lovelybabyman ebrar344 şimdi ben de ordan girdim baktım ödeme tarihi yazıyor o tarihte bankaya gideceğiz direk di mi siz de öyle mi yaptınız ?
hilalakdeniz lovelybabyman ashb den mesaj gelecek.Para yatmadan 1 gün önce geliyor.İlköğretmenim ailem uygulamasından takip edebilirsiniz
lovelybabyman hilalakdeniz çok teşekkür ederim bana da 23.08.2025 ödeme tarihi yazıyor içerde beklerse bence sorun olmaz ya sonuçta hakkın yani bir de bebekle hemen yatar yatmaz koş koş gidemeyiz :))