Superisii  kızlar bacağımı maşayla yaktım 1 ay oluyor düzenli şekilde madecasol falan sürüyorum ama böyle kırmızı şekilde kaldı geçmedi, ya Allah rızası için bana bir şey önerin acayip gözüme batıyo bide şort falan giyiyorum kötü duruyoya
annesionucoksevermis Superisii benim oğlumda kolunu yaktı 1 ay kadar oldu kantaron yağı sürüyorum yok denecek kadar azaldı izi
Superisii mamacitaa_ nernec emooo ShutUp annesionucoksevermis denizalismom Kızlar hepiniz çok tatlısınız çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 💖
Superisii annesionucoksevermis yaaa çok geçmiş olsun hangi marka kantaron kullanıyosunuz bi arifoğlu bide hünnap varmıs herhalde bilemedim hangisi daha iyidir acaba
annesionucoksevermis Superisii ben el yapımı buldum bir tanıdık kendi yapıyordu ondan aldım hakikisini bulabilirseniz daha iyi.
emooo Şuan ne yapabilirsin bı önerim yok ama aklında bulunsun yandığı an yumurta akı sürersen ne cok ağrı ne iz olur
nernec El yapımı kantron yağ sürün ama güneş de kullanmayın. Birde yumurtanın sarısını yeriniz varsa haşlayıp sarısını tavata kavurun evde kavurun yağı cıkana kadar internetden bakarsanız daha net anlatım olarak. Ama evde yapmayın kokar
nernec El yapımı kantron yağ sürün ama güneş de kullanmayın. Birde yumurtanın sarısını yeriniz varsa haşlayıp sarısını tavata kavurun evde kavurun yağı cıkana kadar internetden bakarsanız daha net anlatım olarak. Ama evde yapmayın kokar geçmiş olsun cok
nernec nernec suan baktım görsele yumurta yapacak kadar büyük yanık değil . Kantron yağ alın el yapmı biz kendimiz yapıyoruz bu gibi durumlarda kullanıyoruz dediğim gibi güneşte sürmeyin a