KubraurganAlper Anneler ben yaklaşık 2 aydır avakado ya dadandım resmen canım sürekli avakado istyor sabah kahvaltı da ya da akşam yemeklerin yanında biraz zeytinyağ hafif tuz limon ve çok az kırmızı pul biber ile tüketiyorum bazı kaynaklar hamileler ve emziren anneler tüketmemesi gerek sütü azaltıyor diyor yiyen tüketen var mı sizce de öylemidir
deletedmom4842 KubraurganAlper Bebekler en yararlı ek gıdalardan biri bebekler için böyleyse anneler için zararı olur mu tam bilemedim iyice araştırmak lazım
burcu_mert_ece KubraurganAlper aksine hamilelikte çok faydalıdır.emzirme döneminde de bir sorun olmaz bence.2 aylık bebeğim var ve ben de tüketirim sık sık.bir sorun olmadı
Ogulveannesi KubraurganAlper ben haMileLiğim boyunca sürekli Yedim avaKado hamilelikte çok faydalı şimdi çocuğum ek gıdaya geçecek oNada tatDırıCam hemen 😊
KubraurganAlper Evet çok faydalı bir besin eminim ve çok seviyorum ama kaynaklarda sütü azaltr demisler bazı sitelerde de çok faydalı tüketilmesi gerekir demiş bnde çok üzüldüm biranda sütüm azalcak diye çünkü 2aydr hergün tüketyorum