kaderaa4 Selam kızlar son günler çok huysuz aşırı mız mız uykuya direnme her şey var birlikte oyun oynarken çok mutlu bebişlerinizle yaptığınız oyun aktivite varsa paylaşır mısınız 🦋🤍🤍
birerkekbirkizannesii kaderaa4 ne ıstedıgını anlasam herseyı yapıcaz ama aglamaktan anlatamıyor derdını
ipekaydin kaderaa4 ay atak falan mı bilmiyorum ama tek benimki sanıyordum 5 gündür ne yapsam memnun değil herşeye ığ ığ yani mız mız gece uykusuna geçerken çok direniyor uyku var ama direniyor sürekli bi ağlama modunda kucak isteme modunda
kaderaa4 birerkekbirkizannesii karnı tok altı temiz her gün yıkıyorum dişleri henüz çıkmadı belki ondandır diyorum ama yok aşırı menumşyetsiz ve mutsuz dışarı çıkarıyorum hava aldırıyorum ama yok
birerkekbirkizannesii kaderaa4 gece 10 dan berı aglıyor saat 11.30 a gelıyor suan gece saatınden bahsediyorum asla beslenmesı ve 1.5 saatte aralıksız agladı en son halıda uyuya kaldı aglarken ne yaptıysam susmadı ıcımı deldı gectı kızım bugun
kaderaa4 ipekaydin ay evet aynısı resmen uyku gözünden akıyor resmen ama uyumuyor salondan mutfağa geçiyorum kıyameti koparıyor mutfakta iş yaparken bacaklarıma asılıyor kucak istiyor yemek yapmak bile eziyete dönüştü yani