nrikbl Sizler emzirirken nasıl kilo verdiniz acaba önerileriniz var mı ben diyet yapamıyorum sütümden dolayı ama nasıl zayîflayacağım bilmiyorum
perla_ nrikbl diyet yapmadan 11 kilo verdim ve emziriyorum aslında tam sofra oturduğum anda bebeğimin ağlaması sonra yemeğin soğumasın ve iştahım kaçıyor
nursemom05_ nrikbl emzirdim sürekli. En az 3 litre su içtim. Daha çok sütüm kaliteli olsun diye yedim. Karnım doysun diye değil. 1 ayda 15 kilom gitti
serap12345678 nrikbl Emzirirken kilo vermek tamamen uydurma birşey , o eskiden yokluk zamanıydı muhtemelen , öyle bir iştah patlaması yaşardımki ne bulsam yerdim
nrikbl perla_ maşAllah ya bende aşırı iştah açıklığı var azaltıyorum ama bu seferde sık sık acıkmış oluyorum
Gzdzeynep nrikbl abur cubur yemedim bol su içtim. Ama normal yemeğimden kısmadım sebzemi yumurtamı etimi iyi yedim. Doğumdan sonra ilk 8 ay içinde 30 kilo verdim.
Gzdzeynep nrikbl evet yemezseniz emzirmeyle zaten çok kalori yakıldığı için gidiyor kilolar. Ben hamile kaldığım kilonun da altındayım şuan. İhş sizde verirsiniz kiloları.
dilekerem28 nrikbl 11 aydır emziriyorum neredeyse hiç kilo vermedim aksine aldım sütün olsun diye yemekten çünkü bebeğim yemek asla yemiyor nasıl vereceğim bilemiyorum kara kara düşünüyorum
nrikbl dilekerem28 bende 3 aylık olacağız doğum kilolarımdan vermiştim geri tekrar aldım nasıl vereceğim diyetsiz bilemiyorum bende