gokcen_ Kızlar okulun açılmasına on gün kaldı. Hazır mısınız ?Hangi moddasınız?Ben 1 yıldır çalışmıyordum ,bebeğim şimdi 13 aylık olacak.Bir yandan çalışmayı özledim, matematik anlatmayı özledim 😍 bir yandan da bebişimden ayrı kalacağım diye hüzünlüyüm☺️
Mrvll gokcen_ bende matematik 🫠 evcilim ben evi seviyorum açıkçası hiç ozlenmiyor. Tabiki gidince de isimi hakkıyla yapanlardanim. Ama tatil nasıl geçti anlamadım. Çocukla da evde vakit geçirmeyi seviyorum. O da kreşe gidecek. İlk kreş senesi değil ama kreşe gidince çok değişiyor biraz korkuyorum. Sizi bebiş aylarında maaş karşılığı 15 saat ders almıştım. 7 de okul başlıyordu 9.20 de bitiyordu. Eve 9.30 olmadan gelip eşim ise gidiyordu. Çocuga bakacak kişiniz varsa yine insanın gözü arkada kalmıyor. Siz bakabilecekseniz de ne mutlu benim gibi. Ama şimdi tam gün bir okuldayim. O dönem yaşadığımi bir daha yaşamak zor, merkez okulda genelde tüm okullar tam gün olduğu için ☺️
bidebayilistersenferiya gokcen_ bende ikinci dönem başlayacağım şimdiden korkuyorum beynim sıfırlanmış gibi alışmıştım böyle 🥲
gokcen_ Mrvalpr Annem bakacak canım ,ama nöbet tutmayacağım öğleden sonra da ders istemiyorum diyeceğim bakalım nasıl olacak süreç ?
gokcen_ bidebayilistersenferiya 🤣aynen o yüzden lgs sınıfı almak istemiyorum açıkçası.branşın ne canım ?
gokcen_ Mrvll Aynıymışız 💖Ayy zor zamanların olmuş evet canım annem gözü gibi bakar sağolsun.Ama okul kaoslu şuan norm fazlası öğretmen var ve zaten alacağımız ders sayısısı hepimizin 15-19 saat arası
akkoyun28 gokcen_ bizim seçmeli derslerimizden dolayı 21-22 saat dersimiz oluyordu. 19 saatten fazla ders veremezler mi o zaman bize
Fulyy gokcen_ Yaa aynı durumdayız ben de bir yıldır evdeydim şimdi kafam sıfırlanmış gibi bi de bizim müfredat değişti Edebiyatçıyım ben hepten zor geliyor başlamak 🥵
kivircikannesi gokcen_ Tatil çabuk geçti. Kızım üç yaşına girecek. 10 aylıkken işe başlamıştım Birbirimize alıştık, ayrılık biraz zor olacak. ☺️ Ama çalışmayı da özledim. Seminer haftasında rahat rahat kahve içerim 😃😃
gokcen_ kivircikannesi Senin bebiş daha küçükmüş başladığında🥰Aynen arkadaşlarım da öyle diyor,okula gelince sıcak çay kahve içersin evde olmuyor 😄
Mayaden gokcen_ geçen sene başlamıştım çalışmaya bebeğim 1 buçuk yaşına gelince bakıcı ile başlamıştık ,evde inanılmaz özlemiştim okulu çalışıp da evde duran insanlar için çok zor gerçekten 😅🌸 şimdi bu sene yeniden hamile olduğumu öğrendim ikinci dönem doğum iznine çıkacağım ve çalışmayı yine Özleyeceğim😅
Mrvalpr Kaç çocuğunuz var kızlar bende öğretmenim bir oğlum var 4 buçuk yaşında tek kalmasın kardeşi olsun dedim ikiz oldu 🥹🥹🥹
gokcen_ Mrvalpr Ayy maşallah 🙈bir tane oğlum var .Benim de ikiz kız kardeşim var .ikinci çocuk düşünüyorum çocuğum ikiz olacak diye korkmuyor değilim 🤣cinsiyetleri nedir ikizlerin
mgk5455 Benımde oglum 6 aylık olacak bende bırakacağım ve mama almıyor. Anne sütüde ancak yetiyor ekstra yedekleyemiyorum. Okulum değişti yeni müdürüm nasıl yapar programımı hiç bilmiyorum umarım anlayışlı olur
gokcen_ mgk5455 biberon değiştir canım belki sıkıntı ondadır.Neyseki 6 aylık artık ek gıda ile takviye yapacaksın canını sıkma.Bebişine kim bakacak bu arada?İnşallah düzgün bize kolaylık sağlayan idari kadro ile çalışırız
sevce mgk5455 merhaba bende aynı durumdayım benim de 6 aylık süt yedeklemeye başlasak nasıl olcak şuan anca yetiyor