gmz0007 Hanımlar,ne zaman geçecek bu deneyimleyen annelerimiz söyleyebilir mi? Gaz sancısı tavan yaptı.Gündüzleri zaten çok az uyuyan bir bebekti,en azından geceleri uyuyordu artık geceleride uyumuyor.Fiziksel olarakta mental olarakta bittim
rabiacetn gmz0007 oğlum 3 ay 28 günlük ve birkaç hafta önce başladı bizde sorunlar hala da devam ediyoruz gece uyanıp uzun süre uyanık kalıyor sürekli hareket etmek istiyor. Uykuya direniyor her zaman dönmeyi öğrendi 3. Ayın başında sürekli dönmek istiyor dönünce de sinirleniyor dönemeyince de. Sonuç olarak bu sürecin bana katkısı ekstra göz altı koyuluğu 🫠🫠 umarım çabuk biter
myangelson gmz0007 biz 5 ay 24 günlüğüz 2-3 haftadır biraz düzelir gibi oldu gece uykuları yine bozulmaya başladı sanırım 6. Ay atağına giriyoruz bu sefer de 🥴
twobabymom_ gmz0007 Allahim 4 yas sendromlu kızım ve 4 ay atakli oğlum ile bende imdaaaatttt demek üzereyim canları sagolsun kızım kreşe başlayacak inşallah düzelir diye umit ediyorum oğlum da inşallah 1-2 haftaya toplar sanada bol bol sabır canım yeni beceriler kazandıkça uykuları azalıyor çünkü bundan sonra dis sancısı var ateslenecek ağlayacak edecek Ayni grip.gibi olacak 1 hafta düzelecek tekrar🤣🤣🤣
gmz0007 @“rabiacetn”#p36800713 allah sabır versin.Gerçekten çok zor,bir iki günde bütün düzenimiz alt üst oldu.Zaten zor bir çocuktu,şimdi başedemiyorum bir de bizim taşınmamıza denk geldi.Geceleri uyumasona güvenip evi yerleştiririm diyordum aman allahım o bebe gitti yerine başka bir bebe geldi 🥹
rabiacetn gmz0007 tam zor bir sürece denk gelmiş sizin için ekstra zorlayıcı. Allah kolaylık versin inşallah çok zorlanmadan yeni evinize rahat rahat taşınırsınız çok hırpalanmadan 🥲
myangelson gmz0007 yani 3 buçuk aylıkken falan başladı 5 ayı biraz geçince geçmişti şimdi 6. Ay atağı geldi sanırım 🥲 zaten 4. Ay ve 6. Ay atağı çok yakın birbirine. Bir tablo görmüştüm iki atak arasında 2-3 hafta falan var sakin geçen yanılmıyorsam 🥲
hepyerdeyizz Bıktım bu ayaklardan sendromlardan 4 ay beni perişan etti Yerle bir etti bide 2 yaş sendromu yaşayan bebem var Allah Aratmasın ama çok zordayım Yardım edenin yok anca akıl veren çok . Ama 4 . Ay atagi gibi atak hayatımda gormedim
gmz0007 hepyerdeyizz bende desteksiz büyütüyorum bebeğimi gerçekten çok zor.hiç kimse bence desteksiz çocuk büyüten anneler kadar yorulmuyor.ayrıca bir sussun herkes akıl vermek yerine destek olsunlar olmuyorlarsada konuşmasınlar
gmz0007 twobabymom_ imdat demek üzere misin? maşallah sabır taşı olmalısın ben tek çocukla imdat dedim bile 🤣 allah yardımcın olsun
nerminada Sanırım bizde başladık 3.ayımız 5 gün sonra bitiyor sürekli ağlıyor gündüz uyumak istemiyor ,hareketlendi resmen bırak beni yürüyeyim diyor yere basmak istiyor kucakta durmuyor yerde durmuyor ,inşallah çabuk geçer ,çok yoruldum…
gmz0007 myangelson demet evgarın bahar dizisinde bahsettiği gibi heralde bir okuma yazma öğrensin,bir evlensine kadar gidiyor bu 🥲
twobabymom_ gmz0007 hahaha yaa kıyamıyorum diyemiyorum yoksa coktaaaann 🤣 Allah senin de yardımcın olsun canım benim